Posmatrači Lokalnog fronta napadnuti na Telepu

Posmatrači Lokalnog fronta napadnuti su na biračkom mestu 33, u Mesnoj zajednici "Južni Telep".
Posmatrači Lokalnog fronta napadnuti na Telepu
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznaje, predsednik biračkog mesta je "ne poznajući zakon" vređao i fotografisao propusnicu jedne od posmatračica, pokušao da ih otera, te izneo seksističke uverede na račun jedne od njih.
Nakon što se pozvala na svoje zakonsko pravo, kaže da joj je pretio i pred svima rekao "imaćeš ozbiljnih problema zbog ovoga". 
Policija je izašla po pozivu Lokalnog fronta, napravila zapisnik, te su se "smirile strasti" dolaskom drugih članova komisije i posmatrača koji su im se izvinili zbog ponašanja kolege.
 
Potom su se ona i koleginica uputile ka Limanu, gde je, kako kažu za 021.rs, nekoliko muškaraca sa plavim maskama išlo za njima, "dobacivali su im i vređali ih".
 
Posmatračica Lokalnog fronta i njena koleginica su zabrinute za svoju bezbednost, te iz tog razloga žele da ostanu anonimne.
  • Skenderbeg

    04.04.2022 21:59
    Auf
    Nije ovo kraj.Ovo je početak kraja.A ko zna šta donosi sutra.
  • /

    03.04.2022 19:48
    /
    u drugoj telepskoj mz nikola tesla svi biraci su se potpisivali naopacke.
    da ne spominjemo da su svi prisutni 'rodjeni' telepcani sa ijekavicom
  • Mikiki

    03.04.2022 17:25
    Hajde
    Dajte tacne podatke o tom gospodinu, pun nam je kufer takvih manijaka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti