VIDEO: Incident u Kaću - šta se dešava u kafani?

Aktivisti OSA-e, posmatračke misije Lokalnog fronta, navode da su sprečeni da obavljaju svoju posmatračku dužnost uz fizički napad, oduzimanje telefona i ograničavanja kretanja.
VIDEO: Incident u Kaću - šta se dešava u kafani?
Foto: 021.rs

Scena se desila ispred biračkog mesta OŠ "Đura Jakšić" 113, 114, 115 u Kaću. 

Incident se dogodio kada su aktivisti hteli da provere da li se u kafani u blizini biračkog mesta odvija kupovina glasova. 

Najpre su sprečeni da uđu u lokal, okružila ih je grupa muškaraca i oduzela dva telefona.
 
 
Kada su ušli u lokal, nije im dato da izađu iz njega. 
 
Oni su naveli i da "neće prijavljivati slučaj policiji, jer nemaju vremena, zbog velikog broja dojava o nepravilnostima".
  • Mile

    04.04.2022 20:49
    Policija?
    Koja crna policija?! Svi su korumpirani!Pošten čovek kad im prijavi nepravdu, ispadne budala a kriminalci zaštićeni ko beli medvedi!
  • Kacanin

    04.04.2022 13:53
    Na zalost svih starosedeoca Kaca, u Kacu vec odavno vlada ona stara izreka:"Dosli divlji, oterali pitome".
  • Ss

    04.04.2022 10:26
    Nisu samo u Kacu pa svuda su to radili,policiju da zoves sta vredi,a na lazne dojave naravno reaguju. A najgori su ti sto uzimaju pare,sljam i mulj ove drzave a onda ovaj izadje sebe naziva Pasicem,Pasic sigurno nije pobedjivao kupovinom izbora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti