FOTO: Misteriozno se pojavile, a potom isto tako nestale oznake za parking kod Banovine

Saobraćajna inspekcija je reagovala povodom misteriozne pojave oznaka za parking i pešačku stazu u Ulici Jovana Đorđevića, saznaje 021.rs.
FOTO: Misteriozno se pojavile, a potom isto tako nestale oznake za parking kod Banovine
Foto: 021.rs
Na trotoaru između zgrade u kojoj je sedište Gradskog odbora SRS-a i bašta kafića "Gondola", početkom ove nedelje su ucrtana mesta za parking i staza za pešake široka tek toliko za jednu osobu.

Kako se 021.rs uverio nakon poziva građana, na trotoaru koji nije predviđen da bude parking i koji je zapravo prilaz dvorištu obližnje zgrade i ulazu u druge objekte, bilo je nacrtano pet parking mesta, kao i staza za pešake.

Način na koji je sve ucrtano je potpuno suprotan propisima o označavanju parkinga, kao i ukrštanju sa pešačkim i drugim saobraćajnim površinama. 
 
Ovo sve bilo je nacrtano na mestu gde se i ranije mogli da se vide nepropisno parkirani automobili.
 
U saobraćajnoj inspekciji za 021.rs navode da su odmah našeg upita o crtanju ovih parking mesta u Jovana Đorđevića izašli na teren, ali da je u međuvremenu sve prefarbano.
 
"Nakon dobijanja informacije u vezi sa iscrtavanjem horizontalnih oznaka na javnoj površini, saobraćajna inspekcija je izašla na predmetnu lokaciju u Ulici Jovana Đorđevića kod kafe bara 'Gondola' i na licu mesta konstatovala da su navedene oznake prefarbane u sivu boju koja je slična boji sa površinom na kojoj se nalaze, i time su navedene oznake poništene", naveli su za 021.rs u inspekciji.
 
Gradska uprava nam je poslala fotografije koje je inspekcija napravila prilikom obilaska lokacije.
 
 
U inspekciji kažu da su prilikom obilaska lokacije zatečena parkirana vozila koja nepropisno zauzimaju javnu površinu i na osnovu toga je sačinjen dopis koji je upućen MUP-u, tačnije odseku saobraćajne policije na dalje postupanje u skladu sa svojim nadležnostima.
  • Jova

    16.04.2022 10:56
    Zalila se gospoda iz ulaza na ucrtan parking, a ne smeta im kad svoje kucno smece bacaju u zardinjere. Tesko gospodi otici do kontejnera.
  • Stohadin

    15.04.2022 11:12
    Restoran
    Ugasite gondolu
    Hoću da se vrati restoran koji je postojao ranje.
    A to je AKŠAM.
    Restoran Bosanskih specijaliteta.
    Vratire restoran Zagreb.
    Vratite gril 13.
    Vratite mlečni restoran.
  • Miki

    15.04.2022 08:45
    Nepostojanje države.
    Svako radi šta hoće i kako hoće

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.