FOTO, VIDEO: Prodaje se luksuzna kuća na Avijatičarskom naselju, kvadrat po povoljnoj ceni

Ulaganje u nekretnine je odluka koja se uvek isplati.

Naredna odluka koja je na vama jeste ta da li ćete u njoj da živite ili ćete se odlučiti na sve češći biznis - izdavanje. 

Kuća koja se nalazi na Avijatičarskom naselju idealna je za oba i oglašena je na prodaju na sajtu NS-group nekretnine. Ukoliko se odlučite da živite u njoj pruža vam luksuz i prostor o kakvom biste sanjali. Nasuprot tome, ako želite da je izdajete, onda možete da budete sigurni da će svojim izgledom zasigurno privlačiti pažnju posetilaca koji žele da bukiraju smeštaj u Novom Sadu i da će vam se ulaganje isplatiti.
Ova luksuzna dupleks kuća ima tri poluetaže i 200 kvadratnih metara, a uz to dolaze prednje i zadnje dvorište, kao i prostor za rekreaciju.
 
"Veoma interesantna i modernog dizajna, sa savremenim enterijerom. Ima prednje i zadnje dvorište, prostor za rekreaciju, saunu, vešeraj, tri kupatila, četiri spavaće sobe, dnevni boravak, modernu kuhinju. Tu su centralno grejanje, alarm i video nadzor. Kuhinja, kupatilski elementi i mnogi ugradni plakari ulaze u cenu. Najatraktivniji objekat na Avijatičarskom naselju i veoma je povoljan", poručuju u NS-group nekretnine.
 
 
Kada kažu da je veoma povoljan, to i jeste tačno imajući u vidu da su cene kvadrata porasle u poslednjih nekoliko meseci. Kvadrat ove kuće u dobrom delu grada je 1.648 evra. 
 
Naravno, uz nju imate terase, a tu je i parking. Opremljena je telefonom, kablovskom, internetom, a sama nekretnina je u odličnom stanju.
 
  
 
Cena same nekretnine je 329.600 evra, a za više informacije posetite sajt NS-group nekretnine ili kontaktirajte direktno agenta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.