MAPA: Pomoć u saobraćaju - gde su radovi u Novom Sadu i koje ulice su zatvorene

Stiglo je lepše vreme, što podrazumeva i više radova na ulicama Novog Sada.
MAPA: Pomoć u saobraćaju - gde su radovi u Novom Sadu i koje ulice su zatvorene
Foto: 021.rs

Već sada je saobraćaj izmenjen u nekoliko novosadskih ulica. Negde je na snazi potpuna zabrana, dok je u pojedinim došlo do privremene izmene.

Kako ne biste došli u situaciju da nalećete na radove i gubite vreme tražeći druge pravce kako biste došli do mesta ka kojem ste krenuli, donosimo vam interaktivnu mapu na kojoj su prikazane izmene u saobraćaju u Novom Sadu.

U mapi ćete pronaći informacije o vremenu izmena i zbog čega do njih dolazi. Mapu ćemo ažurirati sa početkom novih radova i završetkom stari, odnosno kako se budu javljale izmene u saobraćaju na novosadskim ulicama.

  • vejzer

    11.05.2022 14:22
    Na zalost malo ljudi koristi Waze. Ja koristim i trudim se da ubacujem i zatvorene ulice, rupe, policijske patrole naravno! Aplikacija je odlicna i stvarno pomaze. Praviti novu aplikaciju ili servis.... nije bas korisno. Waze je super je ima i real time informacije o guzvama, stvarno odlicno rutira. Jednom sam isao za BG i iako mi bilo sumnjivo, zaobisao sam 45min guzvu na rampi jer me rutirao da se iskljucim ranije.
  • Franja

    11.05.2022 12:44
    zatvorena
    Partizanska je zatvorena od Kisačke do Rumenačke i obratno.
  • Alane Oprosti

    11.05.2022 12:34
    Koliko moraš biti nenormalan da zatvoriš most radnim danom kad pola Petrovaradina i ostali iz tog pravca dolaze na posao? I to zbog čega? Zbog snimanja reklame !?! Pa snimaj je u nedelju ujutru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti