Menja se režim saobraćaja u Novosadskog sajma, autobusi dobijaju nove trase

Režim saobraćaja izmenjen je od danas, 30. maja zbog rekonstrukcije vrelovoda na prelazu Ulice Novosadskog sajma prema Hotelu "Park".
Menja se režim saobraćaja u Novosadskog sajma, autobusi dobijaju nove trase
Foto: 021.rs
Za vreme radova, Ulica Novosadskog sajma je "slepa" i zabranjen je saobraćaj u Ulici Novosadskog sajma, od Mičurinove ulice do lokalne saobraćajnice prema bazenima "Sajmište". Iz Mičurinove ulice omogućeno je skretanje u Ulicu Novosadskog sajma u smeru prema Bulevaru oslobođenja, a zabranjeno je skretanje u Ulicu Novosadskog sajma u smeru prema Hajduk Veljkovoj ulici.
Takođe, autobusi GSP-a na liniji 5 promenili su trasu kretanja na sledeći način:
Smer sa Temerinskog puta - Od raskrsnice Jevrejske i Bulevara oslobođenja autobusi saobraćaju pravo kroz Futošku ulicu, (desno) Hajduk Veljkovom do raskrsnice sa Ulicom Novosadskog sajma i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristi se stajalište Futoška/Bulevar oslobođenja (stajalište linija broj 2 i 6).
 
Smer sa Avijatičarskog naselja - Od raskrsnice Hajduk Veljkove i Novosadskog sajma autobusi saobraćaju pravo do Futoške ulice, (levo) Futoškom ulicom do raskrsnice Bulevar oslobođenja i Jevrejske ulice i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristi se stajalište u Hajduk Veljkovoj ulici, ispred Medicinskog fakulteta (stajalište linije broj 11A).
 
Planirani rok završetka radova je 6. jun.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.