Za "Soko" na relaciji Novi Sad - Beograd biće posebni popusti za studente, penzionere i radnike

Za vožnju brzom prugom na relaciji Novi Sad - Beograd biće napravljeni posebni paketi po još nižim cenama za studente, penzionere i one koji putuju zbog posla.
Za "Soko" na relaciji Novi Sad - Beograd biće posebni popusti za studente, penzionere i radnike
Foto: 021.rs
To je danas, povodom podizanja promotivne cene karte za brzi voz Soko, izjavio ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.
Momirović je rekao da će promotivna cena karte za brzi voz Soko u jednom pravcu biti povećana sa 300 na 400 dinara od 1. juna i da se uvodi mesečna karta za regio vozove, koji putuju 58 minuta, po ceni od 6.874 dinara.
"Više od 300.000 ljudi se prevezlo brzom prugom na liniji Beograd - Novi Sad", rekao je Momirović odgovarajući na pitanje Tanjuga u vezi sa cenom za Soko.
 
Momirović je rekao da su i dalje velike gužve na železničkim stanicama i da je produžen promotivni period za cenu karte, s tim što će karta u junu koštati 100 dinara više.
 
"Ne želimo da izgubimo taj trend povećanog broja putnika na železnici", objasnio je Momirović.
 
On je rekao da će mesečna karta za neograničen broj vožnji brzom prugom na liniji Beograd - Novi Sad biti 6.874 dinara za regio vozove.
 
"To je dobra vest za građane Srbije. Mi ćemo napraviti posebne pakete za studente, penzionere i radnike kako bi učinili tu prugu i vozove još dostupnijim građanima", naveo je on.
 
Najavio je da će biti pojačana kontrola u vozovima i pozvao građane da čuvaju vozove, jer je to, kao i železnica, njihova imovina.
  • Roki

    28.05.2022 17:43
    ?
    Ananas na minimalcu, ko šiša? U opanke pa peške!
  • sulja

    27.05.2022 18:13
    cena
    Vozio sam se ovim Sokolom. Mislim da ima previše seljane, upropastće nov voz. Bolje povećati cenu karte na bar 1500din.
  • Ivan

    27.05.2022 18:09
    Ako ga poprave, pokvario se u Beogradu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti