FOTO: Završena rekonstrukcija parkinga u delu Bulevara oslobođenja, obnovljena 132 parking mesta

Završena je rekonstrukcija parkinga u delu Bulevaru oslobođenja.
FOTO: Završena rekonstrukcija parkinga u delu Bulevara oslobođenja, obnovljena 132 parking mesta
Foto: Parking servis
Rekonstruisana su parking mesta sa desne, parne strane bulevara, od raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, do raskrsnice sa Ulicom Novosadskog sajma. 
Kako navodi Parking servis, veliki broj parking mesta na ovom potezu je, zbog vremena, atmosferskog uticaja, korena drveća, bio u lošem stanju, što je uticalo na kvalitet i bezbednost parkiranja. 
Ovom prilikom je rekonstruisano 125 parking mesta za opšte korisnike i sedam parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom.
 
 
Podsetimo da je "Parking servis" u prethodnom periodu rekonstruisao parkirališta na Bulevaru oslobođenja i to od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra I, sa obe strane, i na tom potezu je urađeno 350 parking mesta. Posle toga urađena je i leva, neparna, strana na Bulevaru oslobođenja, od Bulevara kralja Petra I, do Ulice Pap Pavla, kada je urađeno 130 parking mesta.
  • Ja

    31.05.2022 16:10
    A da presvuku, tj. srede asfalt na bulevaru? Ništa? Parking je bitniji?
  • Branka

    31.05.2022 14:52
    360+130+130 rekonstruisano
    Bravo, 620 parking mesta rekonstruisano
    Ajmo Hejteri , bio je bolji parking pre, sa razbijenim plocnicima , razrovanim , unistenim usled korena drveca .....manjim plocnikom oko stabla
  • Marko

    31.05.2022 12:33
    Tuga
    Tuga, kola, beton i sivilo. Gradska kolotečina...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti