021 obeležio 25 godina postojanja: Čestitke stigle sa svih strana

Radiodifuzno preduzeće 021, u okviru kojeg slušate Radio 021 i čitate portal 021.rs, obeležilo je danas 25 godina postojanja.
021 obeležio 25 godina postojanja: Čestitke stigle sa svih strana
Foto: 021.rs

Veliki jubilej obeležen je "u krugu porodice", među zaposlenima, slušaocima i čitaocima. 

Dodeljena je i velika nagrada - letovanje na Rodosu. Nagrađena je slušateljka koja je poslala čestitku iz budućnosti, o čemu ćete tek čitati - u budućnosti.

Frtalj veka postojanja jednog nezavisnog medija u Srbiji sa razlogom deluje kao veliki uspeh. Ludu vožnju obeležili su dobri i loši momenti, ali konstantan rast i razvoj u jedan od najvažnijih informativnih medija u Vojvodini i Srbiji. 
 
 
Kako je primetila izvršna direktora Nezavisnog društva novinara Vojvodine Slađana Gluščević, u 021 su uprte oči svih lokalnih medija u Srbiji, jer svojim primerom pokazuje da se u uslovima medijskih nesloboda, uz visok nivo profesionalizma, može omogućiti pravo građanima na informacije esencijalno važne za podsticanje kritičke svesti.
 
 
Tokom dana stigle su čestitke sa raznih strana i iz mnogih redakcija, poput Južnih vesti, KRIK-a, CINS-a, Danasa...
 
 
Čestitka je stigla i od novinara i nekadašnjeg urednika "Naše Borbe", "Vojvodine" i "Danasa" Mihala Ramača, koji je poručio da se dobar glas daleko čuje već četvrt veka.
 
"Hvala vam za hrabrost i čestitost. Sjajno je što glavni grad Vojvodine ima ovakav radio. Tužno je što je 021 sam-samcit u ovdašnjem eteru prepunom laži, ajkula i kiča. Plivajte i dalje svom snagom! Cilj je isti kao 1997. Iste su i prepreke", zapisao je Ramač u čestitki poslatoj redakciji.
 
 
Iz Udruženja novinara Srbije stigla je čestitka koju potpisuju predsednik Živojin Rakočević i generealni sekretar Nino Brajović, uz želju da se 021 uspešno razvija, "da neguje dobro novinarstvo koje se drži profesionalni standarda i jača našu novinarsku zajednicu". Kako se dodaje, posle radija, razvio se portal, a sve vreme, što nije lako, 021 predstavlja svojevrsnu školu novinarstva.
 
"Razvoj medijskog sadržaja do pre ulaska u digitalno doba bila je glavna briga novinara, ali sada znamo da pored svojih svakodnevnih novinarskih poslova, novinari u lokalnim i regionalnim medijima, onim nekorporativnim, brinu i za uspeh poslovnog modela koji im omogućava da rade kvalitetno svoje novinarske poslove. Zato nam je drago da se vaš poslovni model s godinama razvijao i jačao medij. Srećno i dugovečno", zaključuje se. 
 
 
Tokom dana ste na portalu 021.rs mogli da pročitate i kako ulogu 021 na medijskom nebu Srbije vide Smiljana Milinkov, Jasmina Koprivica, Milan Ćulibrk, Igor Božić, Veran Matić, Zoran Stanojević, Željko Bodrožić, Slađana Gluščević, Živojin Rakočević...
 
 
Našim prijateljima, saradnicima i saborcima, kao i publici koja je tu uz nas, ovom prilikom se zahvaljujemo na 25 godina saputništva. 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Sunčica

    11.06.2022 13:04
    Srećan rođendan!
    Hvala Vam što radite savesno i iskreno. Srdačan pozdrav od čitalaca iz Bora i Zaječara
  • Beogradjanin

    10.06.2022 08:50
    Super ste i želim vam da ostanete takvi kavi jeste. Da se nikada ne poklonite ni jednoj političkoj strani, bez starleta i farmi. Isto tako da nastavite da ubacujete lepe i zanimljive vesti. Hvala za sve što radite u ime nas koji vas prate.
    Srećan rođendan!!!
  • Milan_ns

    10.06.2022 08:20
    Srećan rođendan
    Sve pohvale, sve najbolje redakciji! Nadam se da će na radiju u buduće biti više informativnog programa, razgovora i emisija a manje muzike zato što se to i očekije od vašeg radija gledajući u slavnu prošlost ovog medija vrlo važnu za naš grad. A muzike imamo na pretek na formatiranim play listama na drugim fm talasima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti