VIDEO: Havarija na gradilištu podzemne garaže, deo centra bez vode, "šiklja" iz cevi

Nekoliko ulica u centru Novog Sada ostalo je bez vode zbog radova na sanaciji havarije koja je nastala na gradilištu podzemne garaže u Ulici Modene.
Bez vode će do 20 časova biti Ilije Ognjanovića, Pionirska, Bulevar Mihajla Pupina, Jovana Jovanovića Zmaja i okolne ulice.
 
Do havarije je došlo kada je izvođač radova pokidao vodovodnu mrežu.
Aleksandar Jovanović iz Akcije progresivne Vojvodine, koja je u nekoliko navrata ukazivala na opasnost zbog izvođenja radova u centru grada, podelio je na Fejsbuku snimke iz jednog od objekata u centru, u koji je ušla voda.
 
"Najavio sam da će biti problema sa vododovom, kanalizacijom, grejanjem i drugom komunalnom infrastrukturom zbog nestručnog planiranja izgradnje podzemne garaže. Pre tri sata nestala nam je voda bez najave a onda je krenula da šikti kanalizacija. Vode nema, ali kanalizacije ima", naveo je on, dodajući da se takve stvari dešavaju kada nema stručnjih ljudi i kada se "radi burazer ekonomija bez plana".
 
 
JKP "Vodovod i kanalizacija" saopštio je da bi blokada vodovoda mogla da bude produžena i proširena ukoliko za tim bude bilo potrebe. 

Nije poznato u okviru koji tačno radova je došlo do havarije. 


  • ex chapman

    20.06.2022 10:15
    vodovod?
    meni vise lici na kanalizaciju
    al to je u NS ista firma pa je svejedno :D
  • 002211

    20.06.2022 09:05
    Mogu zamisliti kako se osećaju oni koji žive tu. Strašno.
  • Tja

    19.06.2022 12:39
    Fušeraj država.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti