Posetioci Exita o Novom Sadu: Grad im super, nekima problem parking

Festival Exit počinje večeras i očekuje se više hiljada posetilaca iz cele zemlje i inostranstva, a u razgovoru sa nekima od njih smo otkrili šta misle o Novom Sadu.
Posetioci Exita o Novom Sadu: Grad im super, nekima problem parking
Foto: 021.rs
Posetioci sa kojim smo pričali se slažu da je Novi Sad lep grad i da je lepa atmosfera, ali takođe imaju i kritike što se tiče dostupnosti parking mesta, kao i cena smeštaja za vreme festivala.
Vitlof iz Nemačke kaže da mu je Novi Sad veoma lep grad i da mu se sviđaju mali kafići i barovi koji se nalaze u centru.
 
"Ovde sam došao samo zbog Exita i ostajem četiri dana tokom trajanja festivala. Jako mi se sviđa Novi Sad, baš je lepo mesto i zadovoljan sam smeštajem", kaže on.
 
 
Miloš, Dejan, Milan i Uroš su došli na festival iz Nove Pazove i za Novi Sad kažu da je najlepši grad u Srbiji.
 
"Ovde smo već desetu godinu, tako da ga znamo bolje nego Novu Pazovu. Ostajemo sva četiri dana trajanja festivala, ali nismo nešto zadovoljni smeštajem."
 
 
Vuk i Jovan iz Valjeva kažu da nisu imali problema sa smeštajem, jer će biti kod drugara Mateja u stanu, ali i da im je danas toplije nego što su očekivali da će biti.
 
"Super je u Novom Sadu i ostajemo verovatno sve dane Exita, do ponedeljka", kažu dvojica prijatelja.
 
  
 
Marina kaže da joj se sviđa i Novi Sad i gužva koja se stvorila u gradu.
 
"Super je u gradu, gužva je i mnogo je lepo. Meni se jako sviđa. Ovde sam od ponedeljka, i ostajem do kraja Exita", poručuje Marina.
 
  
Aleksandar, Stefan i Danijel su došli iz Makedonije, a kažu da im najviše muke zadaje parking koji je teško nađi u gradu.
 
"Juče smo došli i super nam je za sada. Dobro se i u gradu snalazimo, ali nam je jedini problem parking. I smeštaj nam je solidan, ali je skupo za ono što dobijamo."
 
Exit festival ove godine traje od 7. jula do nedelje, 10. jula. Neki od glavnih hedlajnera su Calvin Harris, Nick Cave and The Bad Seeds, Iggy Azalea, Afrojack i drugi. 
  • Mare

    08.07.2022 00:36
    Jeste super kada dodješ na 4 dana, a pritom si pijan.
  • Lala

    07.07.2022 18:58
    Super je jedino
    Onima koji nisu putovali po svetu da vide metropole i uređenost , ovaj grad je sad postao najveće selo u Srbiji
  • Инспектор Вишекруна

    07.07.2022 17:51
    Паркинг проблем?
    Само за оне што су дошли аутом!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti