Marinika Tepić o svom "hektarskom" stanu u Novom Sadu i zaposlenju u Đilasovoj firmi

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić odgovarala je na pitanja u vezi sa stanom u Novom Sadu i primanju plate kod predsednika te partije Dragana Đilasa.
Marinika Tepić o svom "hektarskom" stanu u Novom Sadu i zaposlenju u Đilasovoj firmi
Foto: 021.rs

Gostujući u emisiji "Dobar, loš, zao", Tepić je odgovarala i na pitanja korisnika društvene mreže Tviter. Jedno od njih se ticalo i stana u Novom Sadu.

Stan Marinike Tepić dobio je pažnju javnosti nakon izjave poslanice SNS Sandre Božić, koja je tražila da se preispita otkud opozicionoj političarki "ogroman stan od jednog hektara praktično u centru Novog Sada".

"Nije tačno da sam stan dobila od Dragana Đilasa. U pitanju je zajednički stan mog supruga i mene, a kupili smo ga tako što je on prodao dva stana koje je zaradio kao profesionalni fudbaler i tako što sam ja prodala stan. Od tih svojih profesionalnih para, stanova i lokala, koji su prodati, kupili smo taj stan mnogo pre nego što je osnovana Stranka sloboda i pravde", navela je Tepić.
 
Tepić je navela i da je zaposlena u firmi predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.
 
"Zaposlena sam u firmi Dragana Đilasa u poslednjih nekoliko meseci, odnosno nakon završetka poslaničkog mandata. Pretpostavljate da su se direktori mnogih škola utrkivale da me vrate u prosvetu, pošto mi je tamo i bilo prvo radno mesto davne 1995. godine, kada sam završila Filološki fakulteta. Na kraju mi je on pomogao tako što me je zaposlio, rekao je da može da mi pomogne samo tako što ću raditi u svojoj struci, u njegovoj firmi", dodala je Tepić.

Marinika Tepić je diplomirala na Filološkom fakultet u Beogradu, na Odseku za engleski i rumunski jezik i književnost.

  • Јова

    14.12.2023 07:35
    Мариника
    Нек нам је Бог у помоћи с овом.
  • Zeljko

    21.07.2022 08:52
    Sklopljeno primirje, nema više vredjanja, sada polako i kajmak da se skida.
  • Mrnđo

    20.07.2022 23:20
    Hektolitar piva
    Ček' malo, u vreme gde svi bliski Vučiću i Brnabiću nenormalno profitiraju od cele Srbije, mi se brinemo da li Marinika Tepić, koja nije na vlasti, ima veliki stan? Slažem se da se to ispita, ali to je jedan stan, a ovi na vlasti svakodnevno mažnjavaju po 10 takvih stanova. Eno vam Vulin i njegov stan, za koji nikad nije utvrđeno odakle pare, i Vulin je na vlasti. Ako važi povika na Mariniku, onda važi i za Vulina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti