Novosadski Zajedno: Na našoj strani pravedni cilj, na njihovoj sebični interes

Gradski odbor stranke Zajedno pozvao je građane na protest "Buna protiv mafije", koji je zakazan za četvrtak, 28. jul.
Novosadski Zajedno: Na našoj strani pravedni cilj, na njihovoj sebični interes
Foto: 021.rs
Kako se navodi, GUP je usvojen protivno interesu građana, pod "veoma mutnim okolnostima".

"Zgrade niču tamo gde nikome nisu potrebne, dok slobodna parking mesta postaju misaona imenica. Šodroš, pluća grada, seče se i gazi. Žele da menjaju korito Dunava. Postaje mnogo teže kretati se, disati, i ostati zdrav. I sve zahvaljujući sprezi političke i građevinske mafije koja, osetili smo pre koji dan na svojoj koži, ne usteže se da na nas, građanke i građane, pusti najobičnije nasilnike", poručuje predsednik GO Zajedno Radivoje Jovović.

Jovović poziva građane da ustanu protiv "političke i građevinske mafije" i dodaje kako je "njihova snaga manja nego što se čini".
 
"Na našoj strani su brojevi i pravedan cilj, na njihovoj sebični interes i kompleksi nekolicine. Kad bi bilo po razumu i zakonu, bilo bi drugačije, ali oni ne razumeju i ne slušaju reči - oni razumeju samo govor ulice", navodi on. 

Protest "Buna protiv mafije" najavljen je za četvrtak, 28. jula, od 19 časova ispred stanice policije u Pap Pavla.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti