Posetioci Štranda pomažu sestrama Ines i Heleni Kovač

Posetioci Štranda danas, 1. avgusta u okviru akcije "Humanitarni ponedeljak", pomoći će lečenje sestara Ines i Helenu Kovač.
Ulaz na plažu se ne naplaćuje, a kartu menjaju dobrovoljni prilozi posetilaca.
Kutije u koje građani mogu da prilože pomoć su postavljene uz kapije Štranda do 19 časova.
Starija devojčica ima 14 godina i genetsko oboljenje Angelmanov sindrom, nije verbalna, ima problem sa finom i grubom motorikom. Mlađa devojčica ima osam godina i stotinak reči koje koristi, ima dijagnozu usporen psihomotorni razvoj, manjak bele moždane mase i stanjen korpus kalozum. 
 
Novac koji će se prikupljati potreban je obema za logopedsko-defektološke tretmane, suplemente za koncentraciju i pažnju, kao i hipo i fizikalna terapija.

Gradsko zelenilo je saopštilo da je u akciji prošlog ponedeljka za lečenje Konstantina Pavlovića prikupljeno 185.700 dinara. 

Iz tog preduzeća obaveštavaju građane kojima je pomoć potrebna da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

  • Strand

    01.08.2022 15:15
    Strand
    ❤️
  • Štrandaroš

    30.07.2022 14:45
    Desna strana Štranda
    Za početak da navedete ime dva lokala koji godinama unazad puštaju glasnu muziku na Štrandu! Od 20-ak lokala samo dva pustaju narodnu muziku i samo dva puštaju glasnu muziku. Na desnoj strani plaže nema narodne muzike i nema buke.Takodje i skroz levo u Loftu muzika je jako prijatna i nije glasna.Nikad mi nije bilo jasno zašto se uvek prozivaju svi lokali na Štrandu kad ima super mesta za opuštanje uz prijatnu muziku ili je uopšte nema. Poznajem čoveka koji je zakupac na Štrandu i merenje buke je platio 30 000din i ako nikad ne pušta muziku,ali prijava gradjana je bila za ceo Štrand. Upravo zbog dva pomenuta lokala i ovakvih komentara svi zakupci i ono koji su OK godinama unazad imaju problem a posetioci i dalje nisu rešili problem sa uzasnom i glasnom muzikom koja dopire sa glavnog platoa kako uveče tako i preko dana. Srdačan pozdrav i u ponedeljak svi na Štrand!
  • Bojan

    30.07.2022 11:18
    Teror narodnjackih kafica
    Divno, humano. Samo kad ne bi bili prinudjeni da slusamo zavijanje narodnjaka iz kafica. Preglasno, lose, kiceraj… koji su mehanizmi da se tom stane na put? To je lici na strand na kom sam js odrastao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti