Novosadski je poklanjati i zato vas ShopiNS nagrađuje

Gift shop medijske kuće 021 "ShopiNS" nagrađuje najkreativnije čitaoce i slušaoce.
Novosadski je poklanjati i zato vas ShopiNS nagrađuje
Foto: 021.rs
Tokom ove i naredne nedelje na društvenim mrežama i u programu Radija 021 postavljaćemo vam pitanja u vezi sa Novim Sadom, a najkreativniji odgovori biće nagrađeni nekim od autentičnih novosadskih proizvoda iz našeg vebšopa Shopins.rs.
 

Potrebno je da pratite "Shopins" stranice na Fejsbuku i Instagramu ili da slušate Radio 021, gde ćemo vas svakodnevno pitati za mišljenje o konkretnim novosadskim dilemama.

Ovaj poduhvat već smo započeli danas, 1. avgusta, pitanjem "Šta je novosadski", koje je i bilo glavni motiv pokretanja naše onlajn prodavnice. 
 
 
Kako bismo lakše preživeli ovu radnu nedelju, već sutra vas pitamo "Šta je Novi Sad vikendom". Tokom ove sedmice, daćemo vam priliku da odgovarate i na pitanja kao što su "Šta je Novi Sad u saobraćaju" i "Šta je Novi Sad leti".
 
Sledeća nedelja je tematska i vezana za naše proizvode, odnosno motive na njima. Pitaćemo vas za mišljenje na različite teme koje su inspirisale ilustracije i slogane na našim proizvodima. 
 
 
Jedinstveni gift shop "ShopiNS" pokrenut je pre više od godinu dana, na 24. rođendan Radija 021. Novosadske parole, uz odlične ilustracije Oli Poppins, našle su se na majicama, šoljama i bedževima, a kasnije i na keceljama, notesima i termosima. Sve to sa idejom sa duh panonskog grada poznatog po određenom tempu života, izgovora reči i naročitom duhu utisnemo u praktične predmete. Zato su i posebno kreirane ilustracije - "Đir bajsom", "Dunavska - Dunavska", "Najlon nedeljom", "Otpadam ćere" i, naravno, "Pun kural svega".
  • Slucaj

    01.08.2022 14:26
    P.S. I "Đava" i "Šoćika". Užas.
  • MomciloNS

    01.08.2022 12:26
    Ako bi me neko pitao šta je najmanje novosadski, rekao bih poklanjanje....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti