Ekološki front: Da li "Intersec" može da izgubi licencu nakon saznanja o krivičnoj prijavi?

Ekološki front Novi Sad, reagujući na tekst objavljen na portalu 021 u vezi sa krivičnom prijavom protiv službenika ozbezbeđenja, postavlja više pitanja gradonačelniku Milošu Vučeviću.
Ekološki front: Da li "Intersec" može da izgubi licencu nakon saznanja o krivičnoj prijavi?
Foto: 021.rs

Ovo udruženje, koje jedno od onih koji su organizovali protest ispred Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, pita gradonačelnika zašto je D.S. bio angažovan na javnoj sednici Komisije za planove i na protestu, ako je pod istragom za nanošenje teških telesnih povreda.

"Kako se Gradska uprava odnosi prema zakonima i propisima, prema novcu građana? Kako je došlo do situacije da osoba koja je pod istragom i koja ne može u toj situaciji da poseduje licencu najmanje dva puta angažovana u okviru obezbeđenja koje plaćaju svi građani Novog Sada, a potom i da ih mlati", još jedno je od pitanja na koja očekuju odgovor. 

Dodaju da su D. S. i službenik obezbeđenja koji je klečao na vratu Novosađaninu bili "bez identifikacionih oznaka".
 
Pitaju i da li agencija "Intersec" čiji su oni uposlenici može na osnovu toga da izgubi licencu. Podsećaju da je D. S. koji je predmet krivične prijave na protestu tukao i lišio slobode učesnika demonstracija. 
 
Podsetimo, postojanje krivične prijave potvrđeno je za 021.rs iz Osnovnog javnog tužilaštva. Kako iz Tužilaštva odgovaraju za 021.rs, krivična prijava je u vezi sa događajem u Ulici Laze Telečkog, ispred broja 3, u kom je oštećen četrdesetpetogodišnji D. R.
 
Krivična prijava podneta je po službenoj dužnosti, a trenutno je u toku prikupljanje dokaza i utvrđivanje činjenica, nakon čega će biti doneta odluka o odbacivanju krivične prijave ili pokretanju postupka. 
  • lala

    03.08.2022 12:43
    GOVEDO JE GOVEDO !
    Ne vredi se sa govedom isterivati, govedo je govedo!.
    Ceo novi sad je poseljačen sa puno govede. Balvani plaćeni iz budžeta gaze po gradjanima Novog Sada i stoje im na vratu.
  • Vlada

    03.08.2022 11:52
    @Nidza

    Pa ti ne znaš ni za kakve druge pare, sve što imaš si nažicao od nas, pijavico mala.
  • Neverni Toma

    03.08.2022 10:50
    @Lalo
    PU je i predato sve na proveru, ipak su institucije te koje treba da sprovode zakone, sto se tesko moze reci i za Vucevica, jer on je, kao i idol mu, odgobvoran za sve. Umislio tako covek, pa nije ciudno sto je i advokat, i pr, i zanatlija i lazov, sve po potrebi. A od gradjana se krije iza privatnog obezbedjenja jer ga ljudi prosto obozavaju, pa ne stize autograme da svima podeli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.