FOTO, VIDEO: U centru Novog Sada u suvo drveće ubacivali zelene grane da izgleda "življe"

U centru Novog Sada su u suve mladice danas ubacivane zelene grane nekoliko sati pre dolaska predsednika Aleksandra Vučića i drugih funkcionera na obeležavanje "Oluje", saznaje 021.rs.
FOTO, VIDEO: U centru Novog Sada u suvo drveće ubacivali zelene grane da izgleda "življe"
Foto: 021.rs

Zelene grančice su u suve mladice ubacivane kod zgrade Srpskog narodnog pozorišta i to su radili radnici u zelenim odelima, za koje svedoci nisu sigurni kom preduzeću pripadaju. Ono što je potvrđeno za 021.rs jeste da nisu u pitanju radnici Gradskog zelenila i u ovom preduzeću kažu da ne znaju o čemu se radi.

Reporteri 021.rs na licu mesta nisu zatekli radnike koji stavljaju zelene grane u suva stabla, ali su zatekli ono što su građani ispričali - da su žute mladice sada "maskirane" u zeleno. 

Naime, deo osušenih stabla je popunjen zelenim granama i lako su mogle da se sklone jer nisu sve bile uvezane, dok su pored ostalih stabala na zemlji stajale manje gomile zelenih grančica koje je tek trebalo da budu umetnute.
 
 
Pokušaj da na Pozorišnom trgu nađemo nekog ko izvodi ove radove nije bio uspešan, a od građana koji su bili u blizini smo samo čuli da su videli neke radnike u zelenim odelima.
 
 
Ovo se sve dešavalo samo nekoliko sati pre održavanja skupa na kom će se obeležiti godišnjica "Oluje", a na kom će pored predsednika Srbije Aleksandra Vučića biti i drugi visoki zvaničnici. Zbog ovih dešavanja Trg slobode i okolina se uređuju i u tome učestvuju mnogobrojna javna i privatna preduzeća. 
 
 
Pomenimo i da ovo stavljanje zelenih grančica na suva stabla nije jedina čudna stvar koja se desila u ovom delu Pozorišnog trga, jer je tako jutros brzinski prekrečen deo fasada u okolini. 

Komentari 147

  • Lufthansa

    07.08.2022 21:42
    Debilana
    Taman kad pomisliš ovi su prešli igricu, pojavi se novi nivo, dlc ili čitava ekspanzija.
  • Liman

    06.08.2022 21:52
    Kakvo ulizistvo, kakvo poltronstvo kakvo......
  • Obretkovic

    06.08.2022 16:16
    Zelene grancice
    Sve u ovoj drzavi je laz,privid...potemkinova sela.Postoji samo on i njegova diktatura

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti