"Vodovod" dovezao cisternu sa pijaćom vodom ispred Banovine gde ratari protestuju

Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" dovezlo je cisternu sa pijaćom vodom ispred zgrade Banovine, gde će prenoćiti poljoprivrednici koji protestuju.

Ovo informaciju preduzeće je objavilo na svojoj Fejsbuk stranici.

Poljoprivrednici koji desetak sati protestuju ispred zgrade pokrajinske vlade odlučili su da tu i prenoće i čekaju do ispunjenja njihovih zahteva.

Kako je izveštavao 021.rs, oni su tražili da napismeno dobiju sva obećanja koja im je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović dao kada je došao na pregovore u Novi Sad.
 
Kako je izgledao protest i koji su zahtevi poljorpivrednika, čitajte u našim prethodnim tekstovima.
  • Novosadjanin

    14.08.2022 19:17
    Bravo paori
    Bravo paori nedajte se da vas koriste.
    Pozdrav rodjeni Novosadjanin , Lala
  • Č L Anak

    10.08.2022 18:04
    Ligasi podrzavaju sve moguce proteste protiv vlasti u kojoj sami sede. Cak su im i vode dali da lakse protestuju.
  • r

    10.08.2022 17:18
    r
    Bravo za Vodovod, jedan lep gest pa i oni su ljudi, i to vredni ,koji žive od svog rada i samo se bore za minimum nekog boljitka, što im pripada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.