Luksuzan kompleks zatvorenog tipa na Popovici kao na Beverli Hilsu: Ovde vam ništa neće nedostajati

Svež vazduh sa obronaka Fruške gore, priroda, zelenilo i maksimalan komfor je nešto čemu teži svako ko kupuje nekretninu.

Upravo ovo će dobiti građani koji se odluče da jedan od luksuznih stanova "Royal Residency", koji su po mnogo čemu jedinstveni u Srbiji, postane njihov dom.

Još ako je u pitanju dugoročna kupovina kojom ćete obezbediti svojoj porodici sve ono što je neophodno za savremeno stanovanje i atraktivan život kao na Beverli Hilsu, donosimo vam sve razloge zašto je ovo, uz sve pogodnosti - pravi izbor.

Ovaj elitni kompleks je jedini tog tipa u Srbiji i biće lokalizovan na Popovici, jednom od najlepših delova Novog Sada. 
 
Zelena oaza, na samo desetak minuta vožnje do centra grada, omogućiće ljudima koji u njoj žive, maksimalnu udobnost i komfor. U cilju pružanja što boljeg ugođaja življenja i ekološke svesti, kompletno naselje će biti okruženo zelenim površinama, koje će se prostirati na više od 2.000 m2 i imaće automatski zalivni sistem. Veličanstveni pogled na Frušku goru i ceo grad krasiće ovaj stambeni kompleks.
 
Naselje će arhitektonski biti urađeno po principu kaskadnog sistema, koji će obezbediti da svaka zgrada, svaki stan, bez obzira na položaj, ima sopstveni spektakularni pogled na grad i Frušku goru.
 
Potpuna privatnost svih ljudi koji se odluče da baš "Royal Residency" bude njihov dom, biće osigurana portirnicom na ulazu kompleksa i obezbeđenjem, koji će garantovati sigurnost celoj porodici.
 
Celo naselje će se sastojati od 24 zgrade, koje će biti podeljene u četiri lamele. Svi kojima je maksimalna udobnost življenja važna, moći će da uživaju ukoliko se odluče za Royal Residency, jer svaka lamela poseduje sopstveni bazen, koji je obezbeđen toplotnom pumpom.
 
Svi stanovi u naselju su "pametni" stanovi i sve funkcije rade na osnovu željenog programiranja. Prednost "pametnih" u odnosu na redovne stanove je pre svega ušteda energije, a potom i bezbednost i komfor.
 
Stanovi su opremljeni u skladu sa najnovijim standardima savremene gradnje.
 
Potpunu sigurnost pružaju ulazna sigurnosna vrata, grejanje je podno na gas, uz mogućnost željenog podešavanja, zbog toga što svaki stan ima sopstveni kotao. Sve stambene jedinice su obezbeđene prvoklasnom italijanskom keramikom i sanitarijama iz uvoza najvišeg kvaliteta. Dobra toplotna i zvučna izolacija stanova je omogućena drvo-aluminijum stolarijom, dok su lokali, kojih ima pet, obezbeđeni aluminijumskom stolarijom. Voda je topla protočna. Zgrade su obezbeđene split sistemom hlađenja, brojem klima prilagođenim površinama stanova, što garantuje dodatnu udobnost.
 
Uz svaki kupljeni stan, na poklon se dobija bicikl. Sve zgrade imaju svoje biciklane, u kojima možete odložiti dvotočkaše, bez brige o njihovoj sigurnosti.
 
Pored ovih pogodnosti, prilikom projektovanja "Royal Residency" stambenog naselja, veliki značaj je dat prostranim zelenim površinama oko lamela, o kojima će brinuti baštovan zadužen za kompleks. Takođe će se u okviru naselja nalaziti staze za šetnju i klupe za sedenje. 
 
Posebna pažnja poklonjena je najmlađima, pa će tako kompleks posedovati igrališta za decu, koja će biti oivičena travnjacima.
 
U galeriji fotografija pogledajte kako će izgledati ovaj kompleks. 
 
Sve informacije o stanovima možete naći na sajtu, kao i na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti