ANKETA: Da li će Miloš Vučević biti novi premijer Srbije?

I dalje nije poznato ime budućeg mandatara za sastav Vlade Srbije. Predsednik Srpske napred stranke Aleksandar Vučić izdvojio je dve osobe - Anu Brnabić i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučević.
ANKETA: Da li će Miloš Vučević biti novi premijer Srbije?
Foto: 021.rs

Vučević je viđen kao političar koji je blizak Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. Prema mišljenju pojedinih analitičara, ima i veću podršku unutar SNS-a nego Ana Brnabić, jer je izvorno iz stranke.

Uz to, u naprednjačkim krugovima njegovo upravljanje Novim Sadom ocenjeno je kao pozitivno, a vremenom je imao i sve zapaženiju ulogu u partiji.

U proteklom periodu učestalo gostuje na televizijama govoreći o situaciji u državi i izazovima sa kojima bismo mogli da se susretnemo. Na društvenim mrežama sponzorisana je objava u kojoj se navodi da je velika čast kada vas predsednik Srbije "vidi kao nekoga ko može da radi odgovorne poslove u državi". 
 
Osim toga, u drugom video snimku, koji se završava snimcima Skupštine Srbije i katedrale u Novom Sadu, Vučević odgovara da neće biti u sukobu interesa, te da neće biti i poslanik i gradonačelnik, kao i da će odluku o tome koji posao će nastaviti dalje da radi doneti u skladu sa zakonom.
 
U anketi nam recite šta vi mislite - da li Miloš Vučević ide u Nemanjinu 11 ili će pak ostati u Gradskoj kući do kraja svog mandata? U komentarima možete da obrazložite svoj stav.
 
Quiz Maker
  • Branimir

    21.08.2022 16:43
    76 KOMENTARA
    Ljudi, preterali ste!
    Zar ovo zaslužuje 76 komentara!?
  • DachaNS

    21.08.2022 11:19
    Ja
    mu ne bi dao da bude ni direktor svinjske farme!
  • Daks

    20.08.2022 19:20
    A koga više briga
    Koga više briga? Novi premijer, predsednik, gradonačelnik, graditelj, lekar, pekar, apotekar, Bog i batina jeste jedan čovek. A ova leva smetala mante više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti