Još dva dana "pakla", pa osveženje

Četvrtak će biti najtopliji dan ove nedelje.
Još dva dana "pakla", pa osveženje
Foto: Pixabay
Biće sunčano, a temperatura će se kretati od 19 do čak 37 stepeni. Duvaće slab vetar, promenljivog smera.
Petak će takođe biti paklen, ali su mogući i pljuskovi sa grmljavinom. Minimalna temperatura biće 21, a maksimalna 36 stepeni.
Od vikenda konačno svežije. Oba dana vikenda, ali i u ponedeljak mogući su pljuskovi s grmljavinom. U subotu će najviša temperatura biti 28, a u nedelju 26 stepeni. U ponedeljak će se temperatura kretati od 15 do 27.
 
Biometeorološka prognoza za četvrtak, 18. avgust:
 
Biometeorološka situacija će biti povoljnija za hronično obolele i osetljive osobe, ali se izvesna pažnja savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Nesanica, glavobolja i neraspoloženje su moguće meteoropatske reakcije. Neophodna je adekvatna zaštita od UV zračenja jer je UV indeks u domenu veoma visokih vrednosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti