Manjak parkinga zbog obimnih radova na institutima u Kamenici: Apel da na pregled dolazite autobusom

Kapacitet parking mesta na institutima u Sremskoj Kamenici gotovo je prepolovljen zbog aktuelnih radova, a u narednim mesecima se očekuju veće gužve na prilazu.
Manjak parkinga zbog obimnih radova na institutima u Kamenici: Apel da na pregled dolazite autobusom
Foto: 021.rs
Razlozi su, navode u Institutu za onkologiju Vojvodine, radovi na izgradnji Kamenice 3, zbog kojih se rekonstruišu vodovodna i kanalizaciona mreža, kao i parking.

Zbog toga, Institut preporučuje građanima da na preglede u prepodnevnim satima dolaze autobusima GSP, a da se privatnim vozilima dovoze isključivo teži bolesnici.

"Objedinjeni radovi i izmena režima saobraćaja su privremenog karaktera i primenjivaće se do decembra 2022. godine, odnosno do završetka pomenutih radova. Molimo sve pacijente i građane za razumevanje i strpljenje u narednom periodu", navode u Institutu.
  • Novak Tadic

    15.10.2022 12:39
    Prilaz institutu pacijenata iz
    Zakazan pregled. Dolazimo kolima iz unutrasnjosti. Ne poznajemo teren i gde da ostavimo kola. Niko nas nije ranije obavestio o ovim problemima, a kod lekara se moramo javiti radi daljeg lecenja jer je hitno. Molim nekoga da mi odgovori.
  • Parking

    23.09.2022 19:29
    /
    Samo nemojte poseći šumu zbog parkinga
  • Bumbar

    23.09.2022 09:47
    b
    teško pokretan bez kola taksijem divota! Hvala na preporuci za autobus!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti