Frizeri u "Berberaju" danas šišaju za lečenje Novosađanke obolele od karcinoma

Frizeri iz poznatog gradskog salona "Berberaj" u Mite Ružića danas besplatno šišaju sve zainteresovane, a prikupljeni novac biće prosleđen Novosađanki Danijeli Strbački Glavić.
Frizeri u "Berberaju" danas šišaju za lečenje Novosađanke obolele od karcinoma
Foto: 021.rs

Kako je objavio Andrija Nikitović Brica, ceo radni dan u "Berberaju" danas će biti posvećen kako bi se prikupile donacije za Danijelu Strbački Glavić koja boluje od karcinoma dojke.

Danijela je kreativka, u Novom Sadu poznata po izradi kutija za čuvanje uspomena koje lično oslikava, ali i po učestvovanju na velikm broju humanitarnih bazara.
Ona je i majka troje dece. Njen suprug, Dragan Glavić, preminuo je ranije ove godine.
 
Za Danijelu je novac prikupljao i Fudbalski klub Vojvodina. 
 
Porodici možete da pomognete uplatom novca na račun Danijele Strbački Glavić u Banci Intesa: 160-5500100600758-61.
 
Inače, momci iz "Berberaja" su i ranije šišali besplatno i donirali u humanitarne svrhe. Između ostalog, pomagali su u prikupljanju sredstava za lečenje Novosađanke Nataše Stijaković, a obezbeđivali su i donacije za tretman nekadašnje vaterpolistkinje Nastasje Nedimović.

Frizerski salon "Berberaj" nalazi se u Ulici Mite Ružića 4, a radno vreme je do 20 sati.

  • Peggia

    14.09.2022 10:30
    Brica
    Bravo,Andrija!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.