FOTO: Najbolji tehnički pregled od sada na još jednoj lokaciji u Novom Sadu

Auto Rad od sada na još jednoj lokaciji u Novom Sadu pruža usluge kompletne registracije vozila po najvišim standardima.
Novi objekat izgrađen je i opremljen po najvišim standardima i orijentisan pre svega na efikasnost čitavog postupka i udobnost klijenata.
Iako je godišnja obaveza, registracija vozila ne mora biti stresna, za šta su se pobrinuli u Auto Radu. U novom, savremeno opremljenom prostoru, Auto Rad po najpovoljnijim cenama nudi usluge kompletne registracije vozila.
 
Efikasni i profesionalni kontrolori tehničke ispravnosti u najbržem mogućem roku uradiće temeljan tehnički pregled vašeg vozila, kako biste vi i drugi učesnici u saobraćaju bili sigurni i bezbedni. 
 
 
I sve to bez nepotrebnog čekanja i nerviranja, a u maksimalnom komforu, jer dok obavljate tehnički pregled i dok se vaša dokumentacija priprema, možete prekratiti vreme u kafeu i istovremeno pratiti na monitoru čitav tok tehničkog pregleda. 
 
 
Za sve one koji u narednom periodu posete novi objekat Auto Rada pripremljena su mala iznenađenja. Registraciju i tehnički pregled svog vozila na Temerinskom putu 23 možete zakazati na brojeve telefona 021/222-5555 i 021/640-0000.
 
Takođe, o uslugama Auto Rada, kako da zakažete pregled ali i o drugim informacijama, možete se informisati preko sajta, Fejsbuka, Instagrama, a korisne savete o vožnji možete pratiti na njihovom Jutjub kanalu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti