FOTO: Topola iz Limanskog parka pala na Most slobode

Na Most slobode jutros je pala topola iz Limanskog parka.
Visoko stablo je palo u krajnoj desnoj traci iz pravca Novog Sada ka sremskoj strani grada.

Kako su za 021.rs rekli građani, u trenutku rušenja stabla nije bilo automobila u toj traci, tako da su izbegnute teže posledice.

Portparol JKP "Gradsko zelenilo" Jelena Prica za 021.rs je potvrdila da je došlo do pada stabala topole iz parka na most.
 
Prema njenima rečima, ekipe Zelenila su odmah po saznanju za incident izašle na teren i oklonile delove stabla sa mosta i traka je bila slobodna nešto posle osam časova.
 
  
 
Koliko je utvrđeno na licu mesta, topola je bila zdrava, a razlog za pad su vremenske prilike.

U Zelenilu za 021.rs navode da, sem ovog padanja topole u Limanskom parku, nisu imali druge slične intervencije zbog vremenskih prilika.  

  • savche

    28.11.2022 08:37
    Sve porušiti
    Dakle, topole su opasne "jer bi neko dete moglo stradati".(?)
    Ok, porušite sve zgrade jer bi mogli delovi fasada ili neka pločica da otpadnu i " neko dete bi moglo stradati".(?)
    Ukinuti automobile "jer bi neko dete moglo stradati". (?)
    I tako u nedogled.
    Uklonite sns u celosti(!!) jer deca i ceo narod stradaju. Kazniti botove i sns plaćenike koji ovo podržavaju. To je rešenje a ne uništenje sve prirode i neprirode.
  • Šumarko

    02.10.2022 12:38
    Struka struci, ostali STOJ
    Sve topole u NS je potrebno hitno ukloniti jer su prestarele i predstavljaju opasnost za sve. Dobro je dok je samo most nastradao, dok neko nije ostao bez ruke, noge ili, ne daj Bože, deteta.
    Setite se EGZIT-a i Jelene iz Paraćina i pitajte ko je bio odgovoran, a Jelene nema ! I zato nemojte galamiti jer nemate pravo da nekoga ugrožavate svojim neznanjem !
  • Park

    30.09.2022 21:30
    Pre nekoliko godina kad su renovirali park, preterali su sa secom drveca. Deca leti preko dana ne mogu da se igraju u parku na igralistu, jer uopste nema hlada. Da ne pominjem da uopste nema tobogana za decu a tu je ranije postojao jedan od vecih tobogana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti