Promocija vojnog roka u četvrtak u Beočinu

Promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka održaće se u četvrtak, 13. oktobra od 10 do 13 časova na platou ispred Doma kulture u Beočinu.
Promocija vojnog roka u četvrtak u Beočinu
Foto: 021.rs
Ovom prilikom će pripadnici Vojske Srbije zainteresovanim građanima kroz promociju približiti i pojasniti način uvođenja u vojnu evidenciju, način prijavljivanja kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka i vojno stručno osposobljavanje za rezervne oficire kao i mogućnost zasnivanja radnog odnosa u Vojsci Srbije u svojstvu profesionalnog vojnika
Pored ovoga, građani će imati priliku da se informišu o srednjim stručnim vojnim školama, Vojnoj gimnaziji, Vojnoj akademiji i Medicinskom fakultetu Vojnomedicinske akademije. 
Promociju dobrovoljnog služenja vojnog roka organizuje Centar ministarstva odbrane Novi Sad u saradnji sa Opštiom Beočin koja je ovu aktivnost omogućila građanima u okviru aktuelnih Oktobarskih svečanosti koje se održavaju u susret obeležavanju 16. oktobra, Dana opštine Beočin. 
  • Dragan

    12.10.2022 10:34
    Rty
    Pošto nemaju kasarnu to rade na ulici.Srbi se spremaju za rat !To će ih skupo stajati.Sadam je dokosuren tek iz drugog udara(prvi kod oslobođenja Kuvajta,a drugi zbog navodnih hemijskih raketa).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.