FOTO: Ulica u Sremskim Karlovcima puna neravnina, nejasno kako je "popravljena" nakon kiše

Ulica Jovana Grosa u Sremskim Karlovcima mesecima je puna oštećenja i neravnina, nakon kiše koja je pala krajem aprila.
Kiša je odnela veliki deo kolovozne konstrukcije ove ulice, koja je u tom momentu već bila pod rekonstrukcijom.
Međutim, nije jasno ni ko je i za koliko novca radio na popravci kolovoza.
Prema dostavljenoj dokumentaciji iz Opštine Sremski Karlovci do kog je 021.rs došao putem Zahteva za informaciju od javnog značaja, radove na popravci oštećene kolovozne konstrukcije na brojnim ulicama Sremskih Karlovaca tokom marta i aprila je radila firma Vojvodinaput-Bačkaput d.o.o, ali je ovaj posao, koji je vredeo više od 5,3 miliona dinara, okončan 25. aprila.
 
Sledeći dan pao je veliki pljusak i odneo sve ono na čemu su radnici prethodno radili.
 
U dostavljenoj dokumentaciji i izveštajima nadzora nema ni reči o radovima na popravci ove ulice nakon ovog događaja, iako su radovi ipak izvršeni.
 
 
Danas, ova ulica ima vidna oštećenja i neravnine koje su se stvorile nakon popravke prethodne štete, a usled atmosferskih padavina.
 
Kako je 021.rs nezvanično saznao, radnici koji su ovu ulicu popravljali poslednji put nisu "nabili" asfalt koji su postavljali, već su ga samo poravnali, a kiša koja je nakon toga pala je prošla ispod i napravila neravnine na kolovozu.
Kako jedan od meštana za 021.rs kaže, ovom ulicom se više ne može voziti automobil, ali ni bezbedno hodati.
 
"Nije baš pametno voziti malo niže automobile ovom ulicom jer se rizikuju oštećenja. Da ne pričamo kako je teško majkama sa decom u kolicima da ih voze ovom ulicom, ali ne možemo više ni da bezbedno hodamo ovom ulicom. Niko ne radi na ispravljanju puta, niko se ne buni, a ulica ovako stoji već mesecima", kaže ovaj meštanin.
 
Inače, u Sremskim Karlovcima se mesecima radi na rekonstrukciji Ulice braće Anđelić, kojom je stvoren niz problema i u okolnim ulicama.
  • Max

    15.10.2022 17:37
    Re
    Joj koja je to mafija tamo, ni manjeg mesta ni vise lopova.
  • pa

    15.10.2022 07:09
    Srijemski Karlovci...
  • Eee

    14.10.2022 20:59
    Mojjjji
    Ako imate dzipa onda vas bas briga.Samo serifovski i udri.Unistena varos.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.