VIDEO Ćuta: Opozicioni poslanici umesto u Skupštinu da dođu na Šodroš gde policija bije narod

Narodni poslanik i predsednik skupštinskog Odbora za zaštitu životne sredine Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je sve poslanike opozicije da odmah krenu za Šodroš.
VIDEO Ćuta: Opozicioni poslanici umesto u Skupštinu da dođu na Šodroš gde policija bije narod
Foto: 021.rs
Jovanović je pozvao sve opozicione poslanike da stanu uz svoje građane koje u ovom trenutku policija hapsi i prebija.
"Narodnim poslanicima je danas mesto uz svoj narod, a ne u Skupštini", poručio je Jovanović, koji je u međuvremenu i sam došao na Šodroš.
 
Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević izjavio je jutros za N1 da će on danas ići na Šodroš, zajedno sa kolegom iz Narodne stranke Borislavom Novakovićem.
 
Na to mu je nekadašnji premijer Zoran Živković, koji je takođe bio gost jutarnjeg programa TV N1, rekao: "Povedite sve, povedite pre svega ove lidere opozicije".
 
Živković je kazao da "prava parlamentarna opozicija treba danas da ne ide na skupštinsku sednicu (na kojoj će se razmatrati Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o ministarstvima), već da ode na Šodroš i stanu ispred policije“.
 
Poslanik Narodne stranke Borislav Novaković upozorio je da policija hapsi i privodi građane koji se protive izgradnji mosta u Novom Sadu. 
 
On je rekao da se sve kineske investicije grade pod okriljem države i da je to neka vrsta "korupcije pod okriljem države".
 
Kako je rekao Novaković, za te investicije se ne raspisuju javne nabavke, a država je za taj most u Novom Sadu uzela kredit od Kine. 
 
Sva dešavanja sa Šodroša pratite uživo na 021.rs i na našoj Fejsbuk stranici.
  • Miro

    18.10.2022 14:58
    Ma daj te
    Cuta je ok lik bar kaze ono sto narod misli izađe među naro, a ovo oko mosta nema sta most treba da se gradi i tu nema sta sporno vec brodogradiliste treba zastiti i frusku goru
  • Vesna

    18.10.2022 14:43
    Mrak
    Korupcija političara u vezi sa prljavim kapitalom. Kriminal cveta. Ovde ne vladaju zakoni pravde već zakoni ( trenutno) jačeg. Divljaštvo na delu. Vaše potomke će biti sramota. Drvo je život a vi sejete smrt kuda god da se okrenete i zamahnete vašom primitivnom testerom. Divljaci!
  • Liman

    18.10.2022 13:53
    Fuj botovi
    Čim ste botovi ovako skočili, znači da je Ćuta u pravu! Dole sns mafija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti