Dojava o bombi u Kliničkom centru Vojvodine i na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu

Dojava o bombi na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, kao i u Kliničkom centru Vojvodine stigla je danas mejlom.
Dojava o bombi u Kliničkom centru Vojvodine i na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Navodi se da je u ove dve ustanove postavljeno 19 eksplozivnih uređaja.
 
Mejl je upućen na nekoliko adresa, između ostalog i redakciji 021.rs.
Redakcija 021.rs prijavila je policiji u Novom Sadu slučaj, koja je navela da je obaveštena iz više izvora i da radi na tome.
Podsetimo, danas je primljena dojava o bombi i na beogradskom aerodromu i još nekoliko adresa.
 
Takođe, redakcija Kurira je objavila da je dobila dojavu o bombi u njihovoj redakciji i da su zaposleni evakuisani.
 
Uz aerodrom "Nikola Tesla" i crkva Svetog Marka, Studentski dom Karaburma i kladionica Meridijan na Banjici danas su dobile lažne dojave o bombama, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova za FoNet. Kako je rečeno, na tim lokacijama je završen pregled i utvrđeno je da je reč o lažnim dojavama, dok se na ostalim adresama obavlja kontradiverzioni pregled.
 
U MUP nisu mogli da kažu o koliko je još adresa reč.
 
Prema pisanju portala Kurir, reč je o 11 adresa, među kojima su, pored pomenutih, i Tržni centar Ušće, Filozofski fakultet u Beogradu, stadion "Rajko Mitić", Klinika za psihijatrijske bolesti "Laza Lazarević", Univerzitet Magatrend i ICT Plejgraund.
  • Hala

    18.10.2022 18:10
    Igracka placka, dok jednom stvarno ne eksplodira! Msm da bolje ni ne zasluzujemo, nego da nas ovako drndaju,ko god hoce! Niko nije hteo danas na Sodros,niko nece na Staricu,zabili ljudi glave u pesak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti