ANKETA: Šta očekujete od novog gradonačelnika - više ili manje od Vučevića?

Konačno je potvrđeno da će Milan Đurić biti novi gradonačelnik Novog Sada.
ANKETA: Šta očekujete od novog gradonačelnika - više ili manje od Vučevića?
Foto: 021.rs

Đurić, dosadašnji zamenik gradonačelnika u ostavci Miloša Vučevića, već neko vreme je spreman da preuzme ovu funkciju.

To je potvrdio i nedavno u izjavi za 021.rs, pozivajući se na ranije reči Vučevića da je Đurić spreman da ga zameni, ako bude bilo potrebe za to. Potreba se sada javila, jer Vučević odlazi na mesto ministra odbrane.

Đurić se nalazio na funkcijama otkad je Srpska napredna stranka došla na vlast u Novom Sadu, 2012. godine. Ovaj pravnik bio je član Socijalno-ekonomskog saveta Novog Sada i član Gradskog veća za upravu i propise. Posle izbora 2020. godine postavljen je za zamenika gradonačelnika Novog Sada.
 
Đurić na mesto gradonačelnika ne dolazi u najboljem momentu. Zamenjuje čoveka koji je tri puta uzastopno izglasan za prvog čoveka grada, funkciju na kojoj je proveo punu deceniju. Osim toga, globalna situacija i preteća ekonomska kriza mogla bi da se odrazi i na Novi Sad, te će Đurić imati mnogo zadataka pred sobom, pogotovo kada je "gašenje požara" u javnim preduzećima u pitanju.
 
U anketi nam recite šta očekujete od novog gradonačelnika - da bude bolji ili lošiji gradonačelnik od Vučevića, a u komentarima obrazložite svoj stav.
 

Anketa

Da li će Milan Đurić biti bolji ili lošiji gradonačelnik od Miloša Vučevića?

  • Nicko

    25.10.2022 11:40
    Ista g.
    Jadna majko jadnijeg svatova prije j. neg kuci dovedu. To su ti. Zar neko moze biti gori .
  • Горан

    25.10.2022 11:20
    Континуитет
    У континуитету: све гори од горег !
  • Limanac sa trojke

    25.10.2022 10:28
    A nekad zajedno slusali punk...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti