Pažnja: Počinju radovi u Raše Radujkova i Petefi Šandora, ovo su izmene u saobraćaju

Obnova kolovoza u Ulici Radomira Raše Radujkova na Novom naselju počinje danas, 15. novembra, što će dovesti do delimične obustave saobraćaja.
Pažnja: Počinju radovi u Raše Radujkova i Petefi Šandora, ovo su izmene u saobraćaju
Foto: Grad Novi Sad
Radovi će se najpre izvoditi na južnoj strani saobraćajnice, zbog čega će doći do obustave saobraćaja u smeru od Novog naselja prema Detelinari, navode u Gradskoj kući. 

Saobraćaj će biti omogućen na suprotnoj traci, odnosno u smeru od Bulevara Evrope ka Bulevaru Slobodana Jovanovića.

Danas, 15. novembra počinju radovi i u Ulici Petefi Šandora na Telepu. I ova ulica saniraće se po etapama, a najpre će se izvoditi deonica od Šumske do Gorana Kovačića, ne uključujući raskrsnice. Odvijanje saobraćaja će biti moguće dok traju radovi na struganju kolovoza, a do obustave će doći samo u periodu dok se bude obavljalo asfaltiranje.
 
U toku su radovi na desnoj kolovoznoj traci Futoškog puta, od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana. U skladu sa povoljnim vremenskim prilikama, planirano je da ova deonica bude asfaltirana u petak, 18. novembra, dok bi se za vikend obavljali radovi na obeležavanju saobraćajne signalizacije. 
 
Obavlja se i nivelacija šahtova i slivničkih rešetki u delu Gagarinove ulice, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta. Od danas, 15. novembra, ova deonica biće prohodna za saobraćaj, dok će popravka kolovoza odvijati u drugom delu ulice, od Omladinskog pokreta do Bulevara kralja Petra I.
Za sredu, 16. novembar, predviđen je završetak radova na asfaltiranju deonice na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do Ulice Dinka Šimunovića, nakon čega slede radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije.
 
Još uvek je snazi potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, dok je deo Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske) zatvoren usled radova na izgradnji brze pruge.
  • Antibot

    15.11.2022 13:33
    Novo Naselje@ A mene sada bas interesuje ko to tebi daje svidjanja u sred noci dok normalan svet spava? Hm botu? Kakva je tvoja kicma dok minut za minut pratis ejjj neke beznacajne glasove na internetu svojeg jos beznacajnijeg pateticnog komentara? Smes li svoju decu u oci pogledati i objasniti im da ti su ti bitnija svidjanja na internetu od njih pa zato svoje vreme ovde trosis umesto sa njima? Evo ti jedno nesvidjanje i od mene :)
  • Pravi Srbin

    15.11.2022 11:22
    @Filarije
    Ti će mi kažeš ko je pravi Srbin.
    Postoje ljudi koji nisu kompromitovani, koji nisu korumpirani i koji se bore da ova nacija ne nestane što vlada koju vi hvalite uspešno čini!
    A onda će doći nova vlast koja će se vratiti u ustavne okvire, koja će vratiti zakonodavnu, izvršnu i sudsku vlast tamo gde pripada.
    Jednom kada sve institucije profunkcionišu videćemo šta su razni "filareti" i "pravi srbi" radili u ime naroda za koji su učinili da nestaje. I manite me idiotskog odgovora o prošloj vlasti.
  • Filarije

    15.11.2022 10:29
    Velike pohvale Gradu i Vladi koja se bori za bolje gradjana.
    Samo nastavite tako i dalje, pravi Srbi i ostali gradjani to cene.
    A onima šta stalno gundjaju i ne valja im ništa, izvolte u selidbu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti