Jesenja sreda pred Novosađanima: Nove izmene u saobraćaju i mnogo dešavanja

Još jedna novembarska sreda Novosađanima donosi i nove izmene u režimu saobraćaja i trase autobusa.
Jesenja sreda pred Novosađanima: Nove izmene u saobraćaju i mnogo dešavanja
Foto: 021.rs

Pored toga, čeka nas dan pun brojnih zanimljivih dešavanja, ali i povremenih padavina. 

Kao i uvek, u našem malom vodiču možete da pročitate šta vas to očekuje narednog dana.

Vreme
 
Sreda će biti tmurna uz moguću povremenu kišu. Ujutru i pre podne duvaće jak i olujni južni i jugoistočni vetar, koji će posle podne biti u skretanju na zapadni i u slabljenju. Najniža temperatura biće 6, a najviša 10 stepeni.
 
Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se i dalje savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima, a promenljivo raspoloženje i reumatski bolovi su moguće meteoropatske reakcije.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Autobusi GSP-a na liniji 8 promeniće trasu kretanja zbog druge faze radova u Ulici Radomira Raše Radujkova, a promena se odnosi na smer Liman - Centar - Novo naselje. Kuda će se kretati autobus pogledajte OVDE.
 
Kolovozna traka u Ulici Radomira Raše Radujskova, u smeru od Bulevara Slobodana Jovanovića ka Bulevaru Evrope će od sutra biti otvorena, a radovi će započeti na suprotnoj strani saobraćajnice, od Bulevara Evrope ka Novom naselju.
 
Napravili smo interaktivnu MAPU kako bismo vam pomogli kako da se snađete u novosadskom saobraćaju i koje ulice treba da izbegnete.
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Kaća i Čeneja neće imati struje.
 
U Novom Sadu će bez struje biti Ulica Anice Savić Rebac 1-21, 2-22, Bože Kuzmanovića 11, 12, Čenejska 72, od 8.30 do 12.30 časova; Heroja Pinkija 95, od 11.30 do 12.30 časova; Rumenački put 58, 67-91, Donje Sajlovo 2, od 8.45 do 9.45 časova; Milana Tapavice 18-36, Stanoja Stanojevića 9-17, Jovana Dučića 39-47, od 9 do 13 časova; Temerinska 166-182 i Univerexport, od 8.15 do 10 časova i Janka Čmelika 28-32, od 10.30 do 12.30 časova. Opširnije pogledajte OVDE.
Gde ići?
 
Otvaranje Festivala kamerne muzike "Blisko" održaće se od 20 časova u Gradskoj koncertnoj dvorani, a prve večeri će nastupiti violinista Stefan Milenković, kao i brojni umetnici na violi, vilončelu, hornu, klarinetu i klaviru.
 
Poslednjeg dana Ciklusa filmova o odrastanju će od 20 časova biti prikazan film "Duh košnice" iz 1971. godine u Omladinskom centru CK13.
 
U okviru novembarskog ciklusa "Književne mašine" u knjižari Zenit održaće se "Nesaglasnost" - od 18 časova razgovaraju Bili Ramsel iz Irske i Mariađorđi Ulbar iz Italije, a program vodi Stevan Bradić. Od 20 časova će razgovarati Katarina Venti i Elias Hiršl iz Austrije, a program vodi Aleksa Nikolić.
 
Otvaranje grupne izložbe umetničke asocijacije ArtLink "Kvartet boja" održaće se uod 19 časova u Kulturnom centru Novog Sada.
 
Otvaranje izložbe Sandre Divljan "Umetnost pre svega" održaće se od 19 časova u SKCNS Fabrika.
 
Otvaranje izložbe Branislava Radoševića "Kalendar" održaće se od 19 časova Galeriji ITD na Petrovaradinskoj tvrđavi.
 
Radionica pravljenja kostima koju će voditi Divna Forest održaće se od 18 časova u Omladinskom kreativnom centru OKCe, a prijave su obavezne.
 
Koncert ženskog hora Novosadske šmizle održaće se od 19 časova u amfiteatarskoj sali Muzičke škole "Isidor Bajić".
 
Iron Maiden/Brus Dikinson akustik veče održaće se od 21 čas u Pabu Lazino Tele.
 
Žurka "Gljivarenje" održaće se od 19 časova u Kulturnom centru LAB.
 
Baletska predstava "Krcko Oraščić" odigraće se od 19 časova na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta, a od 19.30 časova će se odigrati predstava "Duh koji hoda (Prometejev put)" na sceni "Pera Dobrinović".
 
Predstava "Kakva ti je žena takav ti je život" odigraće se od 19.30 časova na Velikoj sceni Pozorišta mladih, a karte se mogu kupiti na svim Gigstix prodajnim mestima i onlajn.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti