Branislav Bogaroški podneo ostavku na mesto šefa poslaničke grupe LSV u Skupštini Vojvodine

Branislav Bogaroški podneo je ostavku na mesto predsednika poslaničke grupe "Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine", Vojvođanska partija", u Skupštini Vojvodini.

Na njegovo mesto došao je Saša Šućurović, nekadašnji predsednik opštine Novi Bečej.

Bogaroški je reagovao na tekst u Danasu, navodeći da nije smenjen, te da to nije učinjeno kao "još jedan korak ka distanciranju od Srpske napredne stranke sa kojom su i dalje u koaliciji u Novom Sadu".

Dugogodišnji član Lige socijaldemokrata Vojvodine je ostavku na mesto šefa poslaničke grupe LSV u Skupštini Vojvodine podneo 7. novembra, o čemu je obavestio Predsedništvo stranke i Skupštinu Vojvodine.
 
To se dogodilo gotovo dve nedelje pre Kongresa LSV-a i izbora Bojana Kostreša za predsednika stranke.
 
Bogaroški je odbacio tvrdnje iz teksta da je on bio jedan od zagovornika koalicije LSV-a sa Srpskom naprednom strankom.
  • andraš

    25.11.2022 08:00
    @ssy
    Koliko god da je veliki, NS je dovoljno mali da se sve sazna: brod lige tone odavno zahvaljujući kostrešu i njegovoj genijalnoj ideji da uvede lsv u koaliciju u ns i izdražava sebe i stranku, a da ne kompromituje sebe i Ligu u svom Zrenjaninu. Mislite da se nezna za to? Ili da se nezna za vaše novopridošlice iz 3D u Novom Sadu? Eto to vam je liga danas. Šaka jada. Sreća božja da ima novih levičarskih stranaka, inače bih bio apstinent. A Vojvodina je zahvaljujući Kostrešu i pomoćnicima odavno potrošena tema i niko im više neveruje.
  • Golub

    25.11.2022 07:13
    opa eto ga u SNS brzo
  • Ssy

    25.11.2022 06:58
    Viđeno bar sto puta u Srbiji
    Brod tone pa ga mornari (da ne kažem onu drugu reč) napuštaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti