Novi Sad ponovo traži firmu koja će da sagraditi dva basket terena

Novosadska uprava je ponovo raspisala tender za gradnju dva basket terena.
Novi Sad ponovo traži firmu koja će da sagraditi dva basket terena
Foto: 021.rs

Za razliku od proletos, kada su organizovana dva odvojena neuspela tendera i to svaki za gradnju po jednog terena, sada je sve spojeno u jednu javnu nabavku.

Kao i u neuspelim nabavkama, i sada se traži izvođač radova koji će napraviti teren za basket sa tri klupe za sedenje bez naslona, dve korpe za otpatke, a pored će biti i mini teretana sa dve multifunkcionalne sprave za vežbanje.

Basket tereni će imati podlogu od tartana i biće pretežno u crvenoj boji. 
 
Maksimalni rok za izvođenje radova je 35 dana, a ni u ovom tenderu nije navedeno na kojim lokacijama u gradu bi bili postavljeni.
 
Međutim, za razliku od pre nekoliko meseci, procenjena cena radova je porasla sa gotovo 9,5 miliona dinara bez PDV, na nešto više od 10,3 miliona dinara bez uračunatog poreza.
Ipak, i ova cena je niža cena u odnosu na ono što je Uprava za građevinsko zemljište i investicije prošle godine davala za postavljanje basket terena. Lane su basket tereni u proseku koštali oko 6,5 miliona dinara bez PDV-a.
 
Ova dva terena su jedini koji su planirani za postavljanje u 2022. godini.
  • A

    30.11.2022 10:50
    A
    A sta ima da raspisuje kada svi znamo dace graditi SNS investitor! Ko koga ovde vise pravi budalom?! Odlicno znam jer moj brat od strica ima gradjevinsku firmu sa 18 zaposlenih i nijedan tender za 10 godina nije dobijo uprkos jeftinijoj ceni i boljem kvalitetu....rekli mu uclanise u SNS sektu i nama 35,40% od zarade uz razne benificije i vestackog upumpavanja novca sa svakim trecim dobijenim tenderom! Tako se u Srbiji postaje uspesan i sposoban preduzetnik...samo na kraju...sve platis i vratis desteostruko!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.