Balaševićevo pismo Siniši Mihajloviću: Iznenadio si me samo jednom, na onom turniru u Bačkoj Palanci

Siniša Mihajlović, jedan od najboljih srpskih fudbalera i trenera, preminuo je nakon duge borbe sa leukemijom.
Kada je objavljeno da se razboleo pisao mu je Đorđe Balašević, a pismo je sada na društvenim mrežama objavila Olivera Balašević.
Podsetio je na utakmicu u Bačkoj Palanci, na penal koji je Balašević šutirao, na mečeve koje Mihajlović nikada nije gubio…
"Šta da ti kažem, sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u Ilok. Od tad znam s kim imam posla… 
 
I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo. Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu ‘tvoju bolest’, zato što sam znao da to ne može biti ‘tvoja’ bolest i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest i ništa više.
 
A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio. Čekam da te na proleće vidim s plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali prepoznaćeš me. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog starog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal. 
 
Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, ni nećeš, bez brige. Idemo dalje, rumeni dečače… Sve ovo ružno se računa samo kao ‘zaustavno vreme’, ništa više. Đ", glasi poruka koju je Olivera Balašević objavila na Instagramu.
 
 
Navela je da je pismo napisano 11. decembra 2019. godine.
  • NS

    18.01.2023 08:54
    Pošten neki svet.
  • Lea

    20.12.2022 19:57
    Legende naše, neka Vas anđeli čuvaju!
  • B

    20.12.2022 10:38
    V
    Nisam dostojan da napisem komentar ni za Đoleta ni za Mihu ,mozda je suza u oku dovoljna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti