Obeleženo da nema parkiranja na mestu na kom su Novosađani stalno parkirali

Deo parkirališta na Trgu Marije Trandafil, kod zgrade Matice srpske, obeležen je žutom bojom kako bi se stavilo do znanja vozačima da nam tom mestu ne mogu da parkiraju.
Obeleženo da nema parkiranja na mestu na kom su Novosađani stalno parkirali
Foto: 021.rs

U pitanju je obod parkirališta na kom su građani, u nedostatku parking mesta, ostavljali svoja vozila.

Ovo parkiralište je popularno među Novosađanima koji rade u centru grada, jer imaju mogućnost da dnevni parking plate 95 dinara. 

U avgustu prošle godine 021.rs je upozorio građane da je "pauk" služba počela da odnosi vozila koja su parkirana na neobeleženom delu parkirališta. Onima koji su se suočili sa tim da im "pauk" odnese vozilo čudili bi se zašto se to dogodilo, s obzirom na to da su godinama unazad mogli da parkiraju na istom mestu.
 
Osim obeležavanja dela na kom vozači ne smeju da parkiraju, docrtana su i nova parking mesta u delu parkirališta na kojem su vozači svakako već ostavljali svoja vozila.
 
Iako je parking u gotovo svim zonama u gradu poskupeo od 1. januara, cena je ostala nepromenjena kada je u pitanju bela zona, pa je sat vremena 30 dinara, dok dnevna karta iznosi 95 dinara.
  • Nisam vožac ali

    12.01.2023 00:34
    Sacuvaj me Boze gradskog/prigradskog prevoza..i zimi i leti. Kako voze, ko vozi i STA voze to je cista lutrija hoces stici citav i na vreme! Tako da, prestanite sa pricom o gradskom prevozu..na nivou smo Indije jos malo! Oni se voze na krovu btw.
  • LjubicaBubaNS

    11.01.2023 22:16
    Parking na Trgu M.Trandafil
    Nije mi baš najjasnije na fotografiji koja su to mesta. Postoji li i vertikalna signalizacija o kojim se tačno mestima radi? Ima puno neosvetljenih mesta i onih prekrivenih lišćem koja se ni u sred belog dana ne vide!
  • /

    11.01.2023 10:55
    /
    @sale88
    evo i na slici se vidi da su to mesto sveze obelezilj sa leve strane

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.