Deponija u Temerinu i dalje gori, zatvara se do ponedeljka

Deponija u Temerinu biće zatvorena do ponedeljka, 16. januara, zbog završetka gašenja požara.
Deponija u Temerinu i dalje gori, zatvara se do ponedeljka
Foto: 021.rs
Kako su saopštili iz JKP "Temerin", deponija biće zatvorena za sva vozila fizičkih i pravnih lica, osim za službena vozila preduzeća i ona u funkciji obavljanja rada na deponiji.
Podsetimo da temerinska deponija konstantno gori, zbog čega je vidljivost na putu smanjena.
Vatra nikako ne uspeva da se ugasi do kraja, s obzirom na to da je neophodno da se građevinskim mašinama obavi nasipanje kako bi se zaustavio dotok kiseonika i novog smeća.
 
Na ovoj nesanitarnoj deponiji se stalno odlažu nove tone smeća čak i u delovima gde ispod površine tinja vatra, što doprinosi tome da se požar ne gasi.
Problemi sa temerinskom deponijom su sada već višegodišnji i rešenje je da se ona potpuno zatvori i potom sanira.
 
Međutim, ovo je skoro nemoguće u trenutnoj situaciji, jer se još uvek čeka regionalna sanitarna deponija na mestu gradske deponije u Novom Sadu. 
  • Peroo

    12.01.2023 14:25
    Ima li neko u ovom narodu mozga vise i brigu za bolje sutra? Bukvalno vas truju vi sedite u kucama nadajuci se da nece vas..Jel vi znate sta je trovanje vazduha,vode,zemlje itd? Kada ce te da reagujte,kada se razbolite?Smece se namerno pali svugde da bi ga se ,,resili" nema veze sto se gradjani ubijaju time. Oni mozga nemaju jer su im pare udarile u glavu i duse su prodane. Vi ukljucite mozgove i pokrenite se dok jos nije kasno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti