Utorak pred Novosađanima: Toplije vreme, bez puno dešavanja

Utorak u Novom Sadu donosi malo toplije vreme pred očekivani sneg krajem nedelje.
Utorak pred Novosađanima: Toplije vreme, bez puno dešavanja
Foto: 021.rs
Obucite se slojevito, a pogledajte i šta sve možete posetiti ovog dana. Nema puno dešavanja, ali su kvalitetna.
Vreme
 
U utorak su mogući pljuskovi, a duvaće umeren, povremeno jak južni i jugoistočni vetar, naročito uveče i u toku noći. Najniža temperatura će biti šest, a najviša 13 stepeni.
 
Oprez se i dalјe savetuje osobama sa respiratornim i srčanim, kao i psihičkim tegobama usled očekivanih biometeoroloških prilika. Kod meteoropata su mogući reumatski bolovi, poremećaji sna i promenlјivo raspoloženje.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Sremske Kamenice neće imati struje. Ulice Svetlosti 2-30, 1-13, Knez Mihajlova 28-54, 31-51, neće imati od 8.30 do 13.30 časova, a Bagremova 14-22, 9-21, Borova 3-5, 8-20, Ljubičica 4-8, od 8.30 do 12.30 časova.
 
Gde ići?
 
U okviru Ciklusa filmova o seksualnom obrazovanju od 20 časova će se prikazati film "Heartbeats" iz 2010. godine u Omladinskom centru CK13.
 
Promocija knjige "Terminologija zimskog ciklusa običaja i verovanja u Novom Sadu" Maje Stokin održaće se u od 18 časova u Digitalnom omladinskom centru.
 
Petnaesta kolektivna izložba "Tragom Zaharija Orfelina" otvara se u 18 časova u novosadskom Ogranku SANU. Ovo je izložba kaligrafskih radova nastavnika, učenika i kaligrafa Svetozara Pajića Dijaka.
Izložba fotografija Jana Vala, pod nazivom "Kažem grad - mislim na ljude", biće otvorena u 19 časova u Muzeju Vojvodine. Pedeset radova u crno-beloj tehnici oslikava viđenje grada u kome je u centru pažnje posmatrača uvek čovek.
 
Obeležavanja dana Pokrajinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture održaće se od 12 časova u Kulturnoj stanici "Svilara".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti