Geozavod: Novosadski katastar najbolji u 2022. godini, efektivno rešavali predmete po šest sati

Odeljenja za katastar nepokretnosti Novi Sad 2 i Novi Sad 1 ostvarila su najbolje rezultate u uspešnosti i efikasnosti rada u 2022. godini.
Geozavod: Novosadski katastar najbolji u 2022. godini, efektivno rešavali predmete po šest sati
Foto: 021.rs
Ovo je saopštio Republički geodetski zavod na osnovu podataka koje je prikupljao i analizirao.

Odeljenje za katastar nepokretnosti Novi Sad 2, koji se nalazi u Železničkoj ulici, tokom 2022. godine ostvarilo je najbolje rezultate.

"U okviru Novi Sad 2 formirano je ukupno 17.754 upravna i 4.399 vanupravnih predmeta tokom prethodne godine. Visoku efikasnost rada služba za katastar Novi Sad 2 je pokazala rešavanjem ukupno 21.156 upravna i 3.849 vanupravnih predmeta, dok je svaki od 32 zaposlena koji su radili na rešavanju ovih predmeta, tokom radnog dana proveo šest sati efektivnog rada", navode u Geozavodu.
 
Na drugom mestu našlo se Odeljenje za katastar nepokretnosti Novi Sad 1, koje je u Jevrejskoj ulici i u okviru kog je tokom 2022. godine formirano ukupno 20.199 upravnih i 6.386 vanupravnih predmeta, a rešeno ukupno 20.190 upravnih i 6.085 vanupravnih predmeta.
 
"Osim visoke efikasnosti u radu katastra nepokretnosti, novosadsko odeljenje za katastar vodova je zauzelo prvo mesto u svojoj kategoriji. Na osnovu prikupljenih podataka o radu službi za katastar tokom 2022. godine izvršeno je godišnje ocenjivanje radne uspešnosti službi za katastar nepokretnosti i dobijena je konačna ocena uzimajući u obzir parametre ispunjenosti radnih ciljeva, srednje vrednosti kvartalnog ocenjivanja i dobijene vrednosti ocene na godišnjem nivou", pojašnjava ova institucija.
  • Bane

    26.01.2023 08:49
    Sala
    Vi mora da se salite cekam papir 6 meseci da sam legalizovo.a kad sam trazio neki drugi papir dali mi pogresan a naplatili kaze zali se nacelnici a ispred nacelnicine kancelarije obezbedjenje ne pusta.sramota
  • No Mercy

    26.01.2023 08:37
    sramota
    Neviđena dezinformacija.Zakonska ovaveza za rešavanje podnesaka od Beležnika u roku od 5 radnih dana u praksi je 580 dana.Svedočim ličnim iskustvom.Na hiljade je negativnih iskustava građana sa Katastrom.
  • Margareta

    25.01.2023 10:59
    Teško nama ako su oni najbolji i najefikasniji, onda bolje da svugde ugasimo svetla trajno
    Ko tamo nije bio više puta po istom poslu ne zna šta je horor
    Predmeti se i dalje nosaju u naramcima, vezani kanapima, a na sve strane ispada i leti
    Nikome u javnom sektoru nije u interesu da se sistem uredi i da se sve prebaci u informacione sisteme, šta bi onda radili ovi partijski uposlenici kojih ima 300% više nego što treba
    Neka neko ode u Gradsku upravu za urbanizam i građevinske poslove, već godinu dana ne možemo da nađemo referenta na svom radnom mestu, kome je dodeljen predmet, pola godine je bio na bolovanju bez zamene, a sada ga jednostavno nema na radnom mestu. Njegov šef kaže da on tu ne može ništa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.