Poslednji januarski četvrtak pred Novosađanima: Hladno, sa puno zanimljivih dešavanja

Ovaj četvrtak Novosađanima donosi još jedan hladni dan.
Poslednji januarski četvrtak pred Novosađanima: Hladno, sa puno zanimljivih dešavanja
Foto: 021.rs
Od petka nas očekuje sneg, a ovaj suvi januarski dan biće pun zanimljivih dešavanja. Da počnemo sa progozom...
Vreme
 
Četvrtak će u Novom Sadu biti tmuran, suv i veoma hladan. Duvaće jak istočni vetar. Najniža temperatura biće minus jedan, a najviša dva stepena.
 
Očekivana meteorološka situacija uticaće relativno povoljno na većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada i Pejićevih salaša neće imati struje. U Novom Sadu će od 9 do 10 časova bez struje biti Bulevar Evrope 3, od 8.45 do 13 Jiričekova 7B i 7C, a od 8.30 do 13.30 časova Dušana Vasiljeva 13,15, Brankovo kolo. Pejićevi salaši 9-31, 10-48 će od 8.30 do 11 časova biti bez struje.
 
Gde ići?
 
Novo izdanje Language cluba održaće se u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45. Druženje počinje u 20 časova, a ulaz je slobodan.
 
Predavanje "Proces nastanka tapiserije" održaće se u 18 časova u Muzeju Vojvodine. Predavačica je Mirjana Dobonovački, majstor umetničkog tkanja (Atelje 61).
 
Marksistička analiza epizode "Adventure Time"-a i razgovori o filozofiji, umetnosti i fotografiji održaće se od 18 časova u Omladinskom centru CK13, a ulaz je besplatan.
 
Panel diskusija "Mračna strana svetlosti" održaće se od 19 časova u knjižari Bulevar Books. Govoriće psiholog Radomir Belopavlović, urbo-prostorni planer Darko Polić i Ivana Nikolić iz Smart Energy Investment kompanije.
 
Žurka "Sovietwave" počeće u 19 časova u Kulturnom centru LAB.
 
Veče Filmskog fronta počinje u 19 časova u Prostoru (Beogradska 11, Petrovaradin).
 
"Paris swing night" održaće se od 20 časova u knjižari Zenit.
 
U KC "Mladost" u Futogu će od 20 časova biti prikazan film "Oluja".
Bend Stereodeficit, Arctic Monkeys tribute band iz Kruševca, nastupiće u 21 čas u Domu kulture.
 
Predstava "Što na podu spavaš" Kokana Mladenovića odigraće se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta, dok će se na Kamernoj sceni od 20.30 časova odigrati predstava "Autobiografija" Predraga Štrpca.
 
Predstava za decu "Plavi zec" odigraće se od 18 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih, dok će se na istoj sceni od 20 časova igrati predstava "Papa Jovana".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti