Oblačna sreda stiže u Novi Sad: Gde ići i šta raditi?

Poslednja sreda ovog dugog januara rezervisana je za oblake - i događaje.
Oblačna sreda stiže u Novi Sad: Gde ići i šta raditi?
Foto: 021.rs

Kao i uvek, mi vam donosimo kratki pregled najbitnijih informacija koje će vam biti korisne za funkcionisanje u ovom zimskom danu.

Najbitnije ide na početku, a to je prognoza.

Vreme
 
U Novom Sadu u sredu malo svežije u odnosu na utorak. Najniža temperatura koju meteorolozi najavljuju je 1°C, dok je najviša dnevna temperatura 4°C.
 
Biće oblačno, tmurno, kao i ovih dana, ali ne bi trebalo da bude padavina.
 
Hronične bolesnike očekuju uobičajene tegobe. Oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima, ali i mentalno nestabilnima.
 
Moguće meteoropatske reakcije su bolovi u kostima i promenljivo raspoloženje. Naravno, svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje oprez.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Novi semafor u zoni raskrsnice puta Novi Sad - Zrenjanin i saobraćajnice koja vodi ka Radnoj zoni Kać počeće u sredu u 10 časova sa redovnim radom. Obratite pažnju na njega ako se krećete u datom pravcu.
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Petrovaradina i Pejićevih salaša u sredu neće imati struje. Na spisku isključenja u Novom Sadu su delovi Temerinske, Jiričekova, Maksima Gorkog, Radničke, Bulevara Mihajla Pupina i drugih ulica - detaljniji spisak, sa periodima isključenja, nalazi se OVDE.
 
Gde ići?
 
Radovi pristigli na konkurs za Memorijalni centar posvećen nastradalima u Raciji 1942. godine na teritoriji Južne Bačke izloženi su u Kineskoj četvrti. Izložba će biti otvorena do nedelje, 29. januara.
 
Benefit veganska večera u svrhu pomoći lokalu "Crni ovan", koji je nedavno bio meta neonacističkih vandala, održaće se u sredu u CK13. Početak je u 19 časova.
 
Ljubitelji pab kvizova i ove srede mogu da posete kafe-knjižaru Zenit i da testiraju svoje znanje. Kviz počinje u 20 časova.
 
Još jedan kviz, ali fudbalsko-košarkaškog tematskog tipa, održava se u sredu u Kaffa baru u Merkatoru. Počinje u 19.30.
 
Bend Zvezde grandža stiže u sredu u Lazino tele. Ulaz je slobodan, rezervacije moguće, a start je u 22 časa.
 
Premijera komedije Nikolaja Gogolja "Revizor", u režiji Petra Jovanovića i produkciji Pozorišta mladih i Srpskog narodnog pozorišta, biće u sredu na Velikoj sceni Pozorišta mladih. Počinje u 19.30.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti