FOTO: "Zelenilo" čisti sneg sa autobuskih stajališta i mostova, "Tržnica" angažovala 30 radnika

Zbog snega koji od juče popodne pada, angažovana je Zimska služba, kako bi putevi u Novom Sadu bili prohodni.
Zelenilo čisti sneg sa autobuskih stajališta, prilaza i pešačkih staza na mostovima i nadvožnjacima, Petrovaradinskoj tvrđavi, u parkovima, sa staza na devet trgova u gradu, staza u Kampusu, kovid bolnice.
I radnici JKP "Tržnica" Novi Sad koji su angažovani u okviru Zimske službe na svim novosadskim pijacama, po potrebi, čiste sneg i posipaju so, a tokom dana, tokom noći i za vikend, ako bude trebalo, ubrzano će raditi na uklanjanju snega sa svih pijačnih površina.
 
 
Zimsku službu čini više od 30 radnika preduzeća u koju se uvek može uključiti i dodatni broj zaposlenih, ukoliko se potreba za tim pojavi.
  • @@Milance

    27.01.2023 13:57
    U to vreme je spavao i regenerisao pljuvačku da ima da pljuje kad se probudi.
  • @Milance

    27.01.2023 13:28
    Stvarno mi je ok da se kritikuju stvari koje su za kritiku. Ali sam svojim ocima jutros nesto pre 7 video radnike kako ciste stajaliste blizu moje zgrade i produzavaju ka sledecem.
  • Milanče

    27.01.2023 11:20
    ulice
    Nisu do ovo malo snega ni mrdnuli prstom. Grad je sav u istrulom lišću, pešačke staze izrovane, blatnjave i uz ivičnjake krenula trava od trulog lišća i humusa. Pa to "Zelenilo" bar malo da zaradi plate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti