Beočin ponovo deli energetske vaučere za kupovinu ogreva

Opština Beočin objavila je novi poziv za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera za domaćinstva, ali i privredne subjekte koji se bave prodajom ogrevnog drveta, briketa, peleta i uglja.
Beočin ponovo deli energetske vaučere za kupovinu ogreva
Foto: Pixabay

Kako se navodi u obaveštenju, opštinski čelnici se nadaju da će na ovaj način omogućiti građanima sa najmanjim primanjima da tokom zimskog perioda osiguraju ogrev i imaju mogućnost olakšanog plaćanja računa za grejanje.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju sva domaćinstva sa teritorije opštine Beočin čiji ukupni mesečni prihod i primanja ne prelaze 20.000 dinara po članu domaćinstva.

Takođe, pravo učešća na Javnom pozivu imaju sva zainteresovana pravna lica i preduzetnici koji su registrovani u APR-u za obavljanje delatnosti prodaje ogreva.
 
Domaćinstva koja ostvare pravo na energetske vaučere mogu nabaviti ogrev isključivo od privrednih subjekata izabranih preko Javnog poziva.
 
Detaljnije uslove kao i prijave za energetske vaučere možete preuzeti na sajtu opštine Beočin OVDE ili ličnim preuzimanjem na pisarnicama Opštinske uprave Beočin.
 
Rok za podnošenje prijava je 9. februar.
  • Marko

    01.02.2023 07:49
    Snsekolozi
    Kakav vise ogrev u 21 veku, a cemu vam sluzi prirodni gas i Beocinska toplana, sto ne prikljucite te ljude na sistem daljinskog grejanja ili gasne mreze preko subvencija da ne zagadjuju vazduh?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti