Ističe rok za prvu ratu poreza na imovinu, kamata za kašnjenje 15 odsto

Gradska poreska uprava podseća građane, preduzetnike i pravna lica da danas, 14. februara dospeva prva rata poreza na imovinu za 2023. godinu.
Ističe rok za prvu ratu poreza na imovinu, kamata za kašnjenje 15 odsto
Foto: 021.rs
Poreski obveznici prvu ratu poreza na imovinu plaćaju u visini poslednje rate iz rešenja za 2022. godinu.
"Rešenja sa utvrđenim obavezama po osnovu poreza na imovinu za 2023. godinu, ove kao i prethodnih godina, poreski obveznici na kućne adrese dobiće zajedno sa uplatnicama", navodi se u saopštenju iz Gradske kuće.
Dodaje se da redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu kamate koja iznosi 15,25 odsto.
  • Miki

    18.03.2023 09:09
    Pitanje
    Mogu li da platim celu godinu unapred ili mora u tromesecnim ratama?
  • Z

    14.02.2023 17:35
    Z
    Mrsss breee! Jos jedan od niza razloga zasto nejcete biti na vlasti...po svoj prilici do Jeseni maksimum!!!
  • Barselona

    14.02.2023 10:26
    Samo zateži!
    A vi patriote ćutite i trpite, tako rade pravi pravoslavci, evo na primer mi izdajnici iz pečalbe smo počeli da skupljamo potpise da pokrenemo akciju pod nazivom:"Ko nema na vreme može i iz vene"! , iliti drugim rečima neka stručnjaci izstranke uzimaju krv onima što ne vole domovinu svoju više od hrane i topline, tako da i oni jadni mogu nešto neki dinar da uzmu dok se bore kao vukovi da odbrane svetu srbsku zemlju od neprijatelja i izdajnika ničim izazvanim. Potražnja je velika i svetu, kažu treba im pravoslavne krvi najviše u francuskoj sada, da ugase proteste, pa da svi ćute i trpe lepo kao nebeski narod! Bravo patrijote srbske

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.