Novi pokušaj opremanja igrališta kod stanova bezbednjaka: Grad plaća rekvizite 4,5 miliona dinara

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije četvrti put će pokušati da opremi sportske terene i podloge rekvizitima u okviru kompleksa za snage bezbednosti na Jugovićevu.
Novi pokušaj opremanja igrališta kod stanova bezbednjaka: Grad plaća rekvizite 4,5 miliona dinara
Foto: 021.rs

Prethodna tri tendera za izvođače radova na ugradnji rekvizita, raspisani prošle godine, nisu uspeli.

Reč je o nameri Grada da stavi u funkciju dva sportska terena kod stambenih blokova 1 i 2 na Jugovićevu, a na inicijativu samih bezbednjaka iz ovog dela naselja.

U novom tenderu, traži se usluga nabavke, transporta i montaže urbanog mobilijara i sprava na terenima. 
 
 
Na manjem terenu postavljaju se betonski stolovi za stoni tenis, šah i sto za igru "Čoveče, ne ljuti se", kao i korpa za otpatke.
 
Na drugom terenu planirane su dve sprave za vežbanje, ravna "bench" klupa, grede za preskakanje, dve klupe i korpa za otpatke.

Prošle godine su nadležni procenili da će ovu uslugu platiti oko tri miliona dinara. Ovog puta, procena je da će posao koštati 4,5 miliona dinara.

  • Mrsoje

    08.02.2023 23:07
    ???
    A sta je sa penzionisanim pripadnicima policije koji su ostavili zdravlje po ratistima sirom ex Yu?
    Brzi prsti velite?
  • Neki

    08.02.2023 20:34
    Ima tu i prodatih stanova
    Već potpisani ugovori sa klauzulom, uz dva svedoka, neovereni kod notara (toliko baš ne smeju), već uzimaju pare na rate pa kupuju nešto drugo ili zidaju ili ulažu u "bizmis".... Ne osuđujem ih, ljudi koriste priliku, sistem im omogućava, samo neka stanu na pravu stranu u pravom trenutku i sve im je oprošteno unapred!
  • R

    08.02.2023 17:46
    R
    Gradjani plaćaju ne grad SNS policiji!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.