FOTO: Novi stambeni kompleks u srcu Salajke

Po ugledu na savremene stambene projekte, Bapex Invest prati dinamiku moderne svakodnevice. Struktura stanova je koncipirana tako da odgovara svim generacijama i raznovrsnim životnim stilovima.
Savremeni dizajn i visoka funkcionalnost, kao i prirodna osvetljenost stanova čine Bapex Invest ponudu jedinstvenom. Širok spektar enterijerskih rešenja je moguć u svim strukturama, od jednosobnih do petosobnih stanova.
Lokacija koja pruža savršenu povezanost sa ostalim delovima grada
 
Objekat je u obliku latiničnog slova L i nalazi se na uglu Partizanske ulice I Sentandrejskog puta. 
 
Pešački pristup objektu je u lameli B formiran direktno iz Partizanske ulice, a za lamelu A iz pristupne ulice. Stanarima će pružiti sigurnost, mir i dobru konekciju sa ostalim delovima grada. Takođe u blizini kompleksa se nalazi šest vrtića i škola. 
 
  
Ponuda stanova 
 
Pogledajte tipove stanova koji se nalaze u ponudi:
 
        
Projektovano je ukupno četrdeset sedam stanova različitih struktura i kvadratura, od 32,25 m² do 129,20 m².  ² i šest poslovnih prostora-lokala u zgradi za stambeno-poslovne namene. 
 
Sve etaže su po vertikali povezane jedinstvenom vertikalnom komunikacijom, od drugog nivoa podruma do četvrte etaže, sa putničkim liftom i stepeništem.
 
58 parking mesta 
 
  
 
Užurbanost današnjeg života ne ostavlja nam prostora da vreme toršimo na traženje parking mesta. Zato je Bapex stambeni kompleks obezbedio pedeset osam parking mesta. 
Pametno uložite za bezbrižnu budućnost
 
Sve informacije o dostupnosti i uslovima kupovine možete dobiti pozivom na broj telefona +381 64 555 556 6, kao i slanjem upita na mejl prodaja@bapexinvest.com
 
Takođe, zapratite nas na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubu, a celokupnu ponudu možete pogledati na našem sajtu Bapex invest.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti