VIDEO: Radovi u Partizanskoj se privode kraju - konačno

Partizanska ulica trebalo bi uskoro da bude otvorena za saobraćaj.
VIDEO: Radovi u Partizanskoj se privode kraju - konačno
Foto: 021.rs
Radovi koji su zatvorili ulicu na devet meseci konačno se privode kraju. 
Iako ni iz gradske uprave, kao ni iz "Infrastruktura železnica Srbije", nema zvaničnih informacija o tome da li će biti ispunjen poslednji zadati rok za završetak radova, 15. februar, od radnika na gradilištu može se čuti da će posao završiti za dan-dva.
Kako se može videti na samoj lokaciji, na nadvožnjaku nema radova i radnici sada obavljaju poslove na saobraćajnici i okolnim površinama, radeći uglavnom na uređenju prostora za protok vozila i pešaka.
 
 
 
Podsetimo, radovi na rušenju starog i izgradnju novog nadvožnjaka u Partizanskoj ulici počeli su 10. maja, a prvobitan rok za završetak radova bio je 17. oktobar. Potom je rok pomeren za sredinu decembra i potom za 15. februar.
 
 
Ovi radovi su deo projekta izgradnje brze pruge Novi Sad-Subotica, koja bi trebalo da bude završena do 2024. godine.
Izvođač je kineski konzorcijum "China Railway International" i "China Communications Construction Company" i saopšteno je da je vrednost radova 1,16 milijardi dolara.
 
Za četvoromesečno probijanje roka iz "Infrastruktura" nisu dali ni jedno objašnjenje, niti su odgovarali na pitanja 021.rs.
  • tapusko

    15.02.2023 15:49
    Konačno
    Ako je tačna informacija, danas 15.02.2023. u 16h, posle 9meseci radova, biće otvoren za saobraćaj deo Partizanske(Industrijske) ulice.
  • Komša iz kraja

    15.02.2023 11:46
    Kažu radnici sledeće:
    Nisu rešili drenažu. Grad to treba da uradi, a nije. Trebalo im još vremena ali ih blam od naroda. Odluka političara je da puste ovako i uzdaju se da neće biti velikih kiša u narednom periodu. Vrlo moguće da tokom leta zatvore opet kako bi rešili odvod vode.
  • Jole

    15.02.2023 11:20
    Banditen Strasse
    Partizanska ulica se na nemačkom zove Banditen Strasse, pogledajte u Wikipediji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti