Bukovčanima potrebno saobraćajno ogledalo, zahtev treba da pošalje mesna zajednica

Novosađani koji smatraju da je negde potrebno postavljanje delova saobraćajne infrastrukture treba da preko Mesne zajednice u kojoj žive pošalju zahtev Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve.
Bukovčanima potrebno saobraćajno ogledalo, zahtev treba da pošalje mesna zajednica
Foto: Pixabay
Tako je jedan Bukovčanin u upitniku portala 021.rs izrazio potrebu da se postavi saobraćajno ogledalo u ovom mestu.
"Potrebno je saobraćajno ogledalo na uglu Karađorđeve ulice i Kralja Petra I. Ranije sam se isto obraćao nadležnima i ništa se nije desilo", napisao je on.
Iz Gradske uprave za saobraćaj i puteve kažu za 021.rs da je ovaj zahtev potrebno poslati preko Mesne zajednice ovoj upravi.
 
"Nakon što primimo dopis od Mesne zajednice šaljemo ga projektantima u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije", objašnjavaju.
 
Dodaju da kada ova gradska uprava napravi projekat, Gradska uprava za saobraćaj i puteve izdaje rešenje i daje nalog za postavljanje ogledala.

Tekst je nastao u okviru projekta "Media for all", koji sprovodi British Council uz finansiranje Vlade Velike Britanije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti