FOTO: Brojni maskirani mališani u "Maškaradi" u centru Novog Sada

"Maškarada" Muzeja Vojvodine, 28. po redu, u petak je održana na ulicama Novog Sada.
Mališani su se različito maskirali i ulicama je išla povorka dece iz vrtića, osnovnih i srednjih škola, članova kulturno-umetničkih društava i građana. 

"Šarena povorka defilovala je Dunavskom ulicom, Zmaj Jovinom do Trga slobode gde su plesali, pravili buku da bi oterali zimu i dozvali proleće. Zatim se vratila Zmaj Jovinom, Dunavskom do saletle Dunavskog parka, gde je organizovan zabavni program i dodela pehara za najuspešnije maske. Za karnevalsku atmosferu potrudila se Zlata Salata i Odeljenje za odnose s javnošću i pedagoški rad Muzeja Vojvodine", navode u Muzeju Vojvodine.

Maškarada je okupila oko 500 učesnika.

  • O21Maja

    24.02.2023 17:03
    maškarada
    bilo je divno,veselo,puno dece. Svaka čast organizatorima i vaspitačicama iz " Zlatne grede" i"Plavog zeca",takođe i učiteljicama iz Ivo Lola Ribar"škole. Jako lepo,dajte primer ostalim vrtićima i školama. Deca su tako vesela da bi mogao ponovo maskenbal bez povoda
  • Jovan

    24.02.2023 16:31
    Super, klinci uzivaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti