Zimske službe svih novosadskih preduzeća na terenu, čisti se i na sremskoj strani grada

Ekipe zimskih službi gradskih preduzeća od ranih jutarnjih sati čiste Novi Sad od snega
Zimske službe svih novosadskih preduzeća na terenu, čisti se i na sremskoj strani grada
Foto: Grad Novi Sad
Kako smo već javili, Čistoća čisti staze i kolovoze i posipa so, o čemu više OVDE. Ujedno, novosadske pijace koje su u nadležnosti zimske službe Tržnice očišćene su od padavina.
JKP "Put", nadležno za prohodnost na saobraćajnicama i mostovima, trenutno posipa so na sremskoj strani grada, dok je na Popovici i u Rakovcu očišćen kolovoz. Sneg se, za sada, ne zadržava na saobraćajnicama u samom gradu, ali se prati stanje na terenu.
Obezbeđenje prohodnosti autobuskih stajališta, parkova i pešačkih staza na mostovima u nadležnosti je Gradskog zelenila. Trenutno su ekipe ovog preduzeća prioritetno angažovane u naseljima na sremskoj strani grada, a istovremeno čiste i pešačke staze na mostovima.
 
Parking servis posipa so i, po potrebi, uklanja sneg sa parkirališta.  
 
"Shodno vremenskim uslovima, Zimska služba biće u punoj pripravnosti i aktivno angažovana na terenu, kako bi se obezbedili uslovi za neometano i bezbedno odvijanje saobraćaja i maksimalna prohodnost saobraćajnih površina", kažu u Gradskoj kući.

Teme

sneg
  • tidy

    26.02.2023 12:06
    Uz čišćenje snega će hvalimtebože malo i prljavštine skloniti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.